Την αντιπροσωπεία των GSMART αναλαμβάνει η Κρύπτο ΑΕ

0

Η Κρύπτο ΑΕ, έχοντας μια πορεία 30 χρόνων στην αγορά της τεχνολογίας, επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία των κινητών τηλεφώνων GSMART της εταιρίας Gigabyte Communications Inc. για την Ελλάδα.

Arty A3 - 1

Η Gigabyte Communications Inc. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2004, και ανήκει στην Gigabyte Technology Co. Ltd (GIGABYTE) γνωστή από τα motherboards και τις κάρτες γραφικών, με έδρα την Ταϊβάν.

Tο brand “GSmart” είναι συνώνυμο της «έξυπνης χρήσης», «παγκοσμιοποίησης», «διαφοροποίησης» και «διαδικτυακής επικοινωνίας». Η παραγωγή των συγκεκριμένων smartphones παρέχει στο σύγχρονο χρήστη ένα ευέλικτο σύστημα επικοινωνίας, διασκέδασης, εκμάθησης, και προσωπικής ενημέρωσης μέσα από την τεχνολογία διαχείρισης πληροφοριών. Ταυτόχρονα η άριστα οργανωμένη ομάδα έρευνας πίσω από τα κινητά τηλέφωνα GSMART κατασκευάζει προϊόντα σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας.

Συνεπώς, μέσα από τις καινοτόμες ιδέες και σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία, τίθεται ως στόχος τα προϊόντα που αντιπροσωπεύονται όχι μόνο να ενισχύουν την αλληλεπίδραση του χρήστη με τον κόσμο αλλά να διεγείρουν και να εμπνέουν τον ανθρώπινο νου.

Share.

Leave A Reply