Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Vodafone World of Difference

0

Η Vodafone, μέσα από το πρόγραμμα Vodafone World of Difference, για πέμπτη συνεχή χρονιά, καλύπτει ουσιαστικά, σημερινές ανάγκες της κοινωνίας, συμβάλλοντας έμπρακτα στο έργο κοινωφελών μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

WOD

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference και φέτος, δίνει τη δυνατότητα σε δέκα άτομα να προσφέρουν την εργασία, τις γνώσεις, τις ικανότητες αλλά και το πάθος τους, για έξι μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό που θα επιλέξουν, ενώ η Vodafoneθα καλύψει το μισθό τους.

Για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν έρθει σε επαφή με τον οργανισμό στον οποίο θέλουν να εργαστούν, και να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο για την περίοδο απασχόλησής τους. Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα VodafoneWorldofDifferenceή θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επισκεφθούν το www.vodafone.gr/world-of-difference έως και τις 12 Οκτωβρίου 2014.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference ξεκίνησε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2010. Μέχρι σήμερα έχει αναδείξει 24 νικητές, που εργάστηκαν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.Το πρόγραμμα εφαρμόζεται από τη Vodafone σε 19 χώρες σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία και έχει δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 3.000 επιτυχόντες να εργαστούν στον οργανισμό της επιλογής τους.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply