Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ ΥΠΑΑΝ και Google

0

Η Εθνική Στρατηγική για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την ψηφιακή καινοτομία συζητήθηκε κατά τη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκου Δένδια (Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου) με τον Nicklas Lundblad, Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων της Google στην Eυρωπαϊκή Ένωση και τον Διονύση Κολοκοτσά, Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων της εταιρείας στην Ελλάδα.

dendias_google

Πηγή φώτο: ΑΡ

Συμφωνήθηκε η συνεργασία του υπουργείου Ανάπτυξης με την Google για τη διοργάνωση workshops, με αντικείμενο τη μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρίας στον τομέα της αξιοποίησης νέων τεχνολογιών και ενίσχυσης ψηφιακών δράσεων τόσο των νεοφυών όσο και των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.

Οι εκπρόσωποι της Google ενημερώθηκαν για τις νομοθετικές δράσεις που προωθεί το ΥΠΑΑΝ για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την ενθάρρυνση των καινοτόμων πρωτοβουλιών. Οι εκπρόσωποι της Google αναγνώρισαν ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Ελλάδας την υψηλή ποιότητα και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Συζητήθηκε ακόμη η δραστηριότητα του «Alliance for Growth», μιας πρωτοβουλίας με τη συμμετοχή ελληνικών και διεθνών εταιρειών διαφόρων κλάδων (μεταξύ των οποίων και η Google), με στόχο την υποβολή προτάσεων για την ενίσχυση την ανταγωνιστικότητας της οικονομίας.

Share.

Leave A Reply