Η Epson, πιστή στην δέσμευσή της για την καλύτερη και οικονομικότερη κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων, προσφέρει εκτεταμένη τριετή εγγύηση στους κατόχους των πολυλειτουργικών εκτυπωτών WorkForce και WorkForce Pro.

epson-logo-large

Η επέκταση σε τριετή εγγύηση αφορά επιλεγμένα προϊόντα WorkForce και WorkForce Pro και για αγορές που πραγματοποιούνται μεταξύ του διαστήματος 1/4/2014 έως και 31/3/2015, ενώ η παροχή της υπηρεσίας γίνεται με «εγγραφή» του εκτυπωτή και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Περισσότερες πληροφορίες για τα επιλεγμένα μοντέλα που υποστηρίζουν την επέκταση της εγγύησης, θα βρείτε στο επίσημο site της Epson, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε και εγγραφή στην εν λόγω υπηρεσία.

Οι νέοι, σχεδιασμένοι για επιχειρήσεις εκτυπωτές WF 5110 DW και WF 5620 DWF που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην Ελληνική αγορά από την Epson, προσφέρουν εκτός από ασυναγώνιστο συνδυασμό ταχύτητας και οικονομίας χρημάτων κατά τη διαδικασία εκτύπωσης, και μεγαλύτερη ασφάλεια με την εκτεταμένη εγγύηση της εταιρείας.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά τους, επισημαίνονται:
• Οικονομία σε κάθε εκτύπωση με χαμηλότερο κόστος έως και 50% ανά σελίδα.
• Φιλικότητα προς το περιβάλλον με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας έως και 80%.
• Ταχύτητα μεγαλύτερη ακόμα και από έναν εκτυπωτή λέιζερ σε συνήθεις εργασίες εκτύπωσης.
• Ειδικός σχεδιασμός για επιχειρήσεις.

Οι WF 5110 DW και WF 5620 DWF της σειράς WorkForce Pro, προσφέρουν στην επιχείρησή σας όλα τα πλεονεκτήματα των κεφαλών εκτύπωσης PrecisionCore. Είναι οικολογικοί, έχουν χαμηλό λειτουργικό κόστος και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενώ τα μελάνια DURABrite Ultra διαθέτουν ποικιλία μεγεθών φυσίγγων μελάνης, για χαμηλά επίπεδα κόστους. Συνδυάζουν υψηλό όγκο εκτυπώσεων με χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα. Οι WF 5110 DW και WF 5620 DWF κυκλοφορούν ήδη στην αγορά στην τιμή των €185 και €260 αντίστοιχα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply