Με πολύ καλούς οιωνούς έρχεται στην αγορά το Huawei Honor 3C

0

Το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού φαίνεται ότι έχει προκαλέσει το νέο smartphone της Huawei που αναμένεται να διατεθεί σύντομα στην αγορά.

honor

Το Honor 3C έχει κατακτήσει 1.5 εκ καταναλωτές οι οποίοι έχουν κάνει “κράτηση” για τη συσκευή μέσα σε 36 -μόλις- ώρες από την έναρξη της διαδικασίας. Η Huawei δεν άνοιξε κατάλογο προ-παραγγελιών, αλλά αντί αυτού προτίμησε να δώσει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να κάνουν “κράτηση” μιας συσκευής του νέου μοντέλου.

Η διαδικασία διαρκεί έως την 25η Δεκεμβρίου και όσοι έχουν κάνει κράτηση δεν είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν τελικά τη συσκευή όταν αυτή διατεθεί στην αγορά – απλά όσοι είναι σίγουροι θα το προμηθευτούν πρώτοι.

Το Huawei Honor 3C έχει 5 ιντσών οθόνη 720p, βασίζεται σε quad-core chipset της MediaTek, 8.0 Megapixels κύρια κάμερα κατασκευασμένη από την Sony και είναι dual SIM ενώ το κόστος του είναι περίπου 130 δολάρια.

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply