Τηλεοράσεις L Toshiba, το καλύτερο δώρο εν όψει Χριστουγέννων

0

toshiba-l-series

Μια καλή τηλεόραση, αποτελεί ιδανικό δώρο για όλους! Βέβαια δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις και ανάγκες, κάτι που η Toshiba γνωρίζει καλά. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει σχεδιάσει και διαθέσει στην ελληνική αγορά διαφορετικές συσκευές με κύριο χαρακτηριστικό τους ότι βασίζονται στην αρχή του “value for money” και εξυπηρετούν τις διαφορετικές επιθυμίες διαφορετικών τηλεθεατών.

Σειρά L7

Απολαύστε την εμπειρία 3D σε Full HD και αφεθείτε στην Toshiba Cloud TV για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους κόσμους της διαδικτυακής και της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας. Η έξυπνη αναζήτηση περιεχομένου, η λειτουργία προτεινόμενων προγραμμάτων και η δυνατότητα κοινωνικής αλληλεπίδρασης σάς δίνουν επίσης τη δυνατότητα να μοιραστείτε την ψυχαγωγία σας με φίλους. Χάρη στην ποιότητα Full HD και τον ακροφωτισμό LED, αυτή η λεπτή, εξελιγμένη σειρά τηλεοράσεων προσφέρει επίσης υπέροχη εικόνα.

84L9363_front_screen

Τέλεια εικόνα, ζωντανά χρώματα, «αέρινο» design. Η 84L9363 είναι μια τηλεόραση που θα εξελιχθεί στην ατραξιόν του σαλονιού σας.

Σειρά L6

Η Toshiba Cloud TV ενισχύει τη σειρά τηλεοράσεων L6, συνδυάζοντας τους κόσμους της τηλεοπτικής και της διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Με την έξυπνη αναζήτηση περιεχομένου, τη λειτουργία προτεινόμενων προγραμμάτων και τη δυνατότητα κοινωνικής αλληλεπίδρασης, η τηλεόρασή σας κάνει μόνη της όλη τη σκληρή δουλειά, ενώ εσείς απολαμβάνετε ανέμελοι και μοιράζεστε με τους φίλους σας μια ευρεία εμπειρία θέασης. Χάρη στην ποιότητα Full HD και τον ακροφωτισμό LED, αυτή η κομψή και εξαιρετικά λεπτή σειρά τηλεοράσεων προσφέρει υπέροχη εικόνα.

Σειρά L4

Η Toshiba Cloud TV ενισχύει τη σειρά τηλεοράσεων L4, συνδυάζοντας τους κόσμους της τηλεοπτικής και της διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Η έξυπνη αναζήτηση περιεχομένου, η λειτουργία προτεινόμενων προγραμμάτων και η δυνατότητα κοινωνικής αλληλεπίδρασης κάνουν την αναζήτηση εκπληκτικού περιεχομένου εύκολη υπόθεση και σας δίνουν την ελευθερία να απολαμβάνετε και να μοιράζεστε μια ευρεία εμπειρία θέασης. Η ποιότητα Full HD και η τεχνολογία LED διασφαλίζουν ότι η εικόνα αποδίδει στην εντέλεια ακόμα και περιεχόμενο με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση.

58L73xx_left_screen

Τα μοντέλα της σειράς 58L73 ξεχωρίζουν για το λεπτό τους design και φυσικά την απαράμιλλη ποιότητα οθόνης τους.

Σειρά L2

Χάρη στην τεχνολογία LED Full HD 1080p, τα ζωντανά χρώματα και η μεγαλύτερη ευκρίνεια της σειράς Toshiba L2 εξασφαλίζουν βελτιωμένη εμπειρία θέασης σε οποιονδήποτε χώρο στο σπίτι. Με τη λεπτή και κομψή τους σχεδίαση, οι οθόνες μικρότερου μεγέθους είναι ιδανικές για την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο, ενώ οι μεγαλύτερες οθόνες προσφέρουν ένα οπτικά εντυπωσιακό σημείο εστίασης στο σαλόνι. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη και ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας μέσω θύρας εισόδου HDMI, USB και Η/Υ.

Σειρά L1

Με τη σειρά Toshiba L1 δεν είναι πλέον ανάγκη να έχετε τηλεόραση με πεντακάθαρη εικόνα αποκλειστικά στο σαλόνι. Προσφέρει την ευκρίνεια ανάλυσης Full HD, την πιο πρόσφατη τεχνολογία LED, μια σειρά θυρών USB και HDMI, καθώς επίσης είσοδο για τη σύνδεση υπολογιστή. Με τόσο ελκυστικές τιμές, η σειρά L1 αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κάθε δωμάτιο.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply