Τετραπλασιασμό των συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας σε 5 χρόνια βλέπει η Ericsson

0

Τετραπλασιασμό των συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας έως το 2019 προβλέπει η Ericsson σύμφωνα με το Mobility Report της για το μήνα Νοέμβριο.

Η σουηδική εταιρεία εκτιμά ότι μέχρι το 2019 οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας θα φτάσουν τα 8 δισεκατομμύρια παγκοσμίως -ενώ σήμερα είναι 2 δις- και από αυτές τα 5.6 δις θα είναι μέσω smartphones.

8

Σε αυτή την αλματώδη αύξηση θα συντελέσουν οι αναδυόμενες αγορές της Άπω Ανατολής (βλ. Κίνα, ενώ η Apple έχει ήδη πανηγυρίσει την τεράστια επιτυχία της στην Ιαπωνία) αλλά θα έχει και ένα άλλο αποτέλεσμα σε ό,τι έχει να κάνει με τις παροχές από πλευράς εταιρειών και παρόχων.

Σύμφωνα με τον Johnan Wiberh (Manager Ενοποιημένων Δικτύων της Ericsson) οι τόσο αυξημένες ανάγκες που θα έχουν διαμορφωθεί μέσα στην επόμενη πενταετία θα αναγκάσουν τις εταιρείες να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις ταχύτητες του ίντερνετ ενώ θα παρατηρηθεί μεγάλη έκρηξη και στον όγκο ροής δεδομένων μέσω smartphone, ο οποίος αναμένεται να φτάσει τα 10 exabyte (δηλαδή 10 δισεκατομμύρια Gigabyte) ως το 2019.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply