Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Σάββατο, 25 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

H Pylones Hellas αναδιαμορφώνει το εμπορικό της τμήμα

30/05/2024infocomBy infocom2 Mins Read Στελέχη

H Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, με μακρά παρουσία άνω των 25 ετών σε Ελλάδα και Κύπρο, προχώρησε σε σημαντικές οργανωτικές αλλαγές του εμπορικού τμήματός της.

Στo πλαίσιo μίας συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς και θέλοντας να θωρακίσει την αποτελεσματικότητα, την εξωστρέφεια και τη συνέπεια προς τους πελάτες της, η Pylones Hellas προέβη σε σημαντικές και καθοριστικές οργανωτικές αλλαγές στο εμπορικό τμήμα της εταιρείας.

Το εμπορικό τμήμα απαρτίζεται από τις ομάδες πωλήσεων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, τον Business Development Manager και την ομάδα BID & Sales Support. Στο σύνολό του το τμήμα αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς, αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητές της και προσφέρει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις βάσει των προϊόντων και των υπηρεσιών που εκπροσωπεί η εταιρία.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τις αλλαγές, ο κ. Γεώργος Λιναρδάκης αναλαμβάνει τον ρόλο του Chief Commercial Officer (CCO), διατηρώντας τη συνολική ευθύνη του εμπορικού τμήματος, αλλά παράλληλα συμμετέχει ενεργά στον στρατηγικό σχεδιασμό, την έρευνα και την ανάλυση της αγοράς, καθώς και τον καθορισμό της εμπορικής πολιτικής της εταιρείας, διασφαλίζοντας ότι όλες οι εμπορικές δραστηριότητες είναι σύμφωνες με τους στόχους της. Ακόμη, είναι υπεύθυνος στο να εξασφαλίζει τη στενή συνεργασία και τον συντονισμό του τμήματος πωλήσεων με την ομάδα marketing, ώστε να δημιουργούνται και να αξιοποιούνται ευκαιρίες που οδηγούν στην επίτευξη των κοινών εταιρικών στόχων.

Στην ιεραρχική δομή του τμήματος προστέθηκε ένα ενδιάμεσο επίπεδο, εκείνο του Sales Manager / Private Sector. Τον συγκεκριμένο ρόλο ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Φατσιλέτος, ο οποίος μεριμνά για την οργάνωση και καθοδήγηση της ομάδας πωλήσεων ιδιωτικού τομέα, και την επίτευξη των εμπορικών της στόχων, διατηρώντας και αναπτύσσοντας, παράλληλα, ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας. Κύρια εφόδιά του έχουν αποδειχτεί η βαθιά κατανόηση της αγοράς του cybersecurity σε συνδυασμό με την εκτενή επαγγελματική του εμπειρία σε εμπορικούς ρόλους. Η θέση του αναφέρεται στον Chief Commercial Officer (CCO).

Η Pylones Hellas είναι οι άνθρωποί της. Ως εκ τούτου, δίνει μεγάλη έμφαση σε κάποιες βασικές αρχές, που αποτελούν τον πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας της και καθοδηγούν τις ενέργειές της καθημερινά, προσφέροντας ένα περιβάλλον εργασίας που ενθαρρύνει την ανάπτυξη, την εμπιστοσύνη και την επιτυχία.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Pylones Hellas
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΕΤΤ: Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Βαρουτάς αντιπρόεδρος Τηλεπικοινωνιών ο Άκης Μαρκάτος

Cisco: ο Παναγιώτης Γκολέμης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Η Clico ανακοινώνει τον διορισμό του Γιώργου Κουσίση ως Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Intracom Telecom: Νέος Senior Vice President στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Gheorghe Mares Wisniewski αναλαμβάνει Cluster Head της Sony για Ελλάδα και Κύπρο

Ολοκληρώνεται η θητεία του Γενικού Διευθυντή Γιώργου Στεφανόπουλου στην ΕΕΚΤ

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • The Circle by glο HILO: Ένα premium ταξίδι εμπειριών στην Ελλάδα
  • ΕΒΕΘ: Εκπροσώπηση στην Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για την τροποποίηση του Ν. 4982/2022
  • ΑΑΔΕ: Καθαρό όφελος άνω των 600 χιλ. ευρώ από την αρχή λειτουργίας της ΓΔΕΛΕΠ
  • Groupama Ασφαλιστική: Ανάπτυξη παραγωγής και βελτίωση τεχνικής επίδοσης το 2025
  • Ν. Σταθόπουλος: Όραμά μας να γίνουμε ο νο1 καινοτόμος διεθνής κόμβος εκπαίδευσης
  • Δ. Παπαστεργίου: Πρέπει να τελειώνουμε με την ανωνυμία στο διαδίκτυο
  • Αλ. Εξάρχου: Η Ελλάδα είναι σε θέση να αξιοποιήσει τη διεθνή ενεργειακή κρίση
RSS itsecuritypro.gr
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.