Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 27 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Telecoms

Η Deutsche Telekom υιοθετεί το payzy του ΟΤΕ

17/10/2023Τέτη ΗγουμενίδηBy Τέτη Ηγουμενίδη2 Mins Read Telecoms

Το επόμενο διάστημα η Deutsche Telekom θέτει σε πιλοτική λειτουργία στους εργαζομένους της την υπηρεσία – εφαρμογή ηλεκτρονικών πληρωμών, payzy, του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με όσα είπε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, στο περιθώριο της ξενάγησης του Τύπου στο Διοικητικό Μέγαρο με αφορμή την ανακαίνισή του, το payzy έχει πλέον 145 χιλ. εγγεγραμμένους συνδρομητές και σύντομα θα παρουσιαστούν στους εμπόρους πρόσθετες λειτουργίες του.

Ο επικεφαλής του ΟΤΕ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα σημείωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την ζήτηση για συνδέσεις οπτικής ίνας μέχρι τα σπίτια και τις επιχειρήσεις. Όπως και για όλη την υπόλοιπη αγορά η προσδοκία είναι αυτή να τονωθεί με το κουπόνι ενίσχυσης της ζήτησης που πρόκειται να ανακοινώσει (άγνωστο ακριβώς πότε) το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Για την πορεία της μετοχής του ΟΤΕ ο επικεφαλής του Ομίλου είπε πως δεν είναι σε θέση να εξηγήσει γιατί ενώ τα βασικά οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης είναι θετικά αυτό δεν αποτυπώνεται στο Χρηματιστήριο, προσθέτοντας ότι σε όλη την Ευρώπη οι μετοχές των telecoms δεν έχουν καλή πορεία. Συμπλήρωσε κατηγορηματικά (σε απάντηση διαφόρων δημοσιευμάτων) ότι η Deutsche Telekom δεν θα έπαιζε ποτέ παιχνίδι με τη μετοχή του ΟΤΕ.

Ακόμη, επεσήμανε ότι ο ΟΤΕ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμιά μονομερή ενέργεια αναφορικά με την τιμαριθμική αναπροσαρμογή στα συμβόλαια με τους καταναλωτές η οποία όπως είναι γνωστό ουσιαστικά απαγορεύτηκε από την κυβέρνηση.

Όπως επανέλαβε επίσης ο κ. Τσαμάζ δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του brand Cosmote από το T Mobile. «Το Cosmote είναι πολύ δυνατό» επεσήμανε «και για μένα θα ήταν λάθος μια τέτοια κίνηση».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Deutsche Telekom payzy ΟΤΕ
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Avatar photo
Τέτη Ηγουμενίδη

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΟΤΕ έχει ενσωματώσει το ΑΙ σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του

Άλμα 25% σημείωσαν οι δορυφορικές συνδέσεις smartphone σε οκτώ μήνες

Morgan Stanley για ΟΤΕ: ανάπτυξη με μοχλό την κινητή, περιορισμένη η επίδραση της ΔΕΗ στο FTTH

Στα 1,3 τρισ. δολάρια ανήλθαν τα παγκόσμια έσοδα των τηλεπικοινωνιών

Tim Hottges: υποδομές, AI και 6G στον σχεδιασμό της Deutsche Telekom

Open Cosmos – Ubotica: AI απευθείας σε τροχιά μέσω του FAME της NASA

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Stig Thorgersen: «Η Ελλάδα πρέπει να μετασχηματιστεί σε εξαγωγέα άμυνας, από απλός αγοραστής»
  • Δ. Παπαστεργίου: Υπέγραψε τη σύμβαση για την ίδρυση του Διακυβερνητικού Οργανισμού Mercator
  • Τ. Θεοδωρικάκος: Τομέας αιχμής της ελληνογαλλικής συνεργασίας η πυρηνική τεχνολογία
  • Σ. Ζαχαράκη: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει διεθνής κόμβος Ανώτατης Εκπαίδευσης
  • The Media Business Game: Ραδιόφωνο, πλατφόρμες και AI σε νέα φάση
  • ΑΑΔΕ: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ενημέρωση οφειλετών με αλληλέγγυα ευθύνη
  • Παιδιά online, αλλά με όρια: Το νέο πλαίσιο προστασίας στον ψηφιακό κόσμο
RSS itsecuritypro.gr
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.