Στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου το AWS Cloud Day

0

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτόμες λύσεις της Amazon Web Services (AWS) και το πως οι επιχειρήσεις αξιοποιούν την τεχνολογία AWS Cloud για να αναβαθμίσουν τις λειτουργίες τους, θα έχουν οι συμμετέχοντες του AWS Cloud Day, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2023 στο Ωδείο Αθηνών.

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις της AWS για τις νέες Generative AI λύσεις όπως είναι το Amazon Bedrock και το Amazon Titan Embeddings και τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν, η μεγάλη σημασία των Analytics στο σύγχρονο επιχειρείν καθώς και τα οφέλη του AWS Cloud, που απαλαμβάνουν ήδη πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα και τον κόσμο, θα είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα ζητηθούν.

Ομιλητές του AWS Cloud Day Athens:

Θανάσης Πατσάκας – Senior Sales Leader for Greece, Cyprus and Malta – AWS

Nandini Ramani – Vice President Monitoring & Observability – AWS

Γιώργος Γκουτζέλης – Global Cloud Services Product Owner – Pfizer

Απόστολος Κρητικόπουλος – Group Chief Technology Officer & Technical Director – Profile Software

Τις συζητήσεις θα πλαισιώσουν demo sessions αφιερωμένα στις καινοτόμες λύσεις Cloud της AWS, και διαδραστικά workshops μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν από κοντά τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών της AWS.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το AWS Cloud Day μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.