Άμεσα διαθέσιμο είναι το 2ο επεισόδιο του SmartTalks, της διαδικτυακής εκπομπής που φιλοξενεί σημαντικά πρόσωπα από τον κόσμο της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και του επιχειρείν.

Στόχος των συγκεκριμένων συζητήσεων είναι να προσφέρουν ενημέρωση για θέματα που απασχολούν τον κόσμο της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας, αναλύοντας ζητήματα στα οποία απαιτείται η γνώση και η τοποθέτηση ενός ειδικού.

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Γιώργος Τσεκούρας, ιδρυτής και πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής, μιλάει στην εκπομπή SmartTalks για το Μουσείο, τα εκθέματα του, την retro τεχνολογία και το θέμα της νοσταλγίας!

Δείτε το στο Youtube:

Ακούστε το σε μορφή podcast μέσω Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts κτλ.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.