Άλλο ένα Σαββατοκύριακο έρχεται γεμάτο προσφορές με τα Weekend Deals από τη Vodafone. Ξεχωριστές προσφορές σε κινητή, σταθερή και τηλεόραση αποκλειστικά online και μόνο για 48 ώρες, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους/ες να απολαύσουν απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία σε ασυναγώνιστες τιμές.

Συγκεκριμένα, για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου, όλοι/ες μπορούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα σταθερής Fiber 100 με ταχύτητα Internet 100Mbps και απεριόριστη ομιλία από σταθερό προς εθνικά σταθερά και 360’ προς κινητά Ελλάδος και διεθνή σταθερά 45 χρόνων μόνο με 22,30€/μήνα και δώρο τους τρεις πρώτους μήνες, ενώ σε συνδυασμό με πρόγραμμα κινητής Vodafone η τιμή διαμορφώνεται στα 21€/μήνα.

Οι λάτρεις του τηλεοπτικού περιεχομένου μπορούν να απολαύσουν ατελείωτο streaming με το Vodafone TV, την πλατφόρμα που παρέχει, μεταξύ άλλων, πρόσβαση σε έναν πλούσιο κατάλογο ταινιών και σειρών, σε περισσότερα από 25 κανάλια αλλά και στις διεθνείς υπηρεσίες περιεχομένου Netflix, Amazon Prime Video και YouTube. Και τώρα, γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορούν να αποκτήσουν το Vodafone TV, το σπίτι της HBO στην Ελλάδα και τη μοναδική υπηρεσία στη χώρα που ενσωματώνει την εφαρμογή Disney+ στα πακέτα της, μόνο με 9,90€ και δώρο τα 2 πρώτα πάγια, ανεξαρτήτως δικτύου σταθερής.

Τα Weekend Deals αυτού του Σαββατοκύριακου ολοκληρώνονται με τη μοναδική προσφορά στο πρόγραμμα συμβολαίου κινητής Vodafone RED 5GB, που διατίθεται μόνο με 16,90€. Το πρόγραμμα προσφέρει απεριόριστη ομιλία και 6.000 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα, καθώς και 5GB που διπλασιάζονται αυτόματα και δωρεάν σε 10GB για όσους το συνδυάσουν με πρόγραμμα σταθερής Vodafone.

Tα Weekend Deals θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 9/6 στις 21:00 στο  www.vodafone.gr/weekend-deals


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.