Η Wolt Market συμμετέχει εθελοντικά στην πρωτοβουλία για το Καλάθι του Νοικοκυριού

0

H Wolt Market αποφάσισε να συμμετέχει εθελοντικά στην κυβερνητική πρωτοβουλία για το «Καλάθι του Νοικοκυριού» συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του κύματος ανατιμήσεων στην ευρύτερη αγορά και στην συγκράτηση του πληθωρισμού. Το «Καλάθι του Νοικοκυριού» της Wolt Market θα αριθμεί 57 προϊόντα, τα οποία θα είναι στην συντριπτική τους πλειονότητα επώνυμα προϊόντα.

Μένοντας πιστοί στη δέσμευση μας, στη Wolt Market είμαστε έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα πιο οικονομικά και σε συμφέρουσες τιμές. Κεντρικός στόχος της Wolt Market είναι να συμβάλλει στην προσπάθεια συγκράτησης τιμών και να διασφαλίσει ότι οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας θα μπορούν να αγοράζουν τα βασικά καταναλωτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Οι πελάτες μας θα μπορούν να τα προμηθεύονται όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00, εντός περίπου 30 λεπτών στην πόρτα τους. Στόχος μας είναι η Wolt Market να είναι ο εβδομαδιαίος προορισμός αγορών, για όλα όσα χρειάζονται οι Έλληνες καταναλωτές.

Σημειώνεται ότι ήδη από την 1η Οκτωβρίου 2022, η εταιρεία προχώρησε σε μειώσεις τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά. Αυτή η ενέργεια αφορούσε σε 1.500 κωδικούς προϊόντων όπως γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, φρούτα, λαχανικά, απορρυπαντικά, καθώς κι άλλες κατηγορίες προϊόντων, σε όλα τα καταστήματα Wolt Market σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτή την σημαντική πρωτοβουλία και προσδοκούμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που καταβάλει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την συγκράτηση των τιμών. Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, στεκόμαστε στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή προσφέροντας προσιτές τιμές σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής της Wolt Market για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.