Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 16 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Συνέδρια

Στην Beyond 4.0 με κοινό περίπτερο ΣΕΚΕΕ και HETIA

27/09/2022infocomBy infocom2 Mins Read Συνέδρια

Δυναμική παρουσία στη φετινή διοργάνωση της Beyond θα έχει το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας, μέσω του κοινού περιπτέρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και της ΗΕΤiΑ (Hellenic Emerging Technologies Industry Association).

Η Beyond, η οποία διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο χρονικό διάστημα μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2022. Συνδιοργανώνεται από τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τη ΔΕΘ – HELEXPO, την Be Best και την εταιρεία Industry Disruptors, με την ενεργό συμμετοχή και υποστήριξη των ΣΕΚΕΕ και HETiA.

Το περίπτερο του ΣΕΚΕΕ και της ΗΕΤiΑ βρίσκεται στο Περίπτερο 13 του εκθεσιακού κέντρου, όπου στελέχη των δύο συνδέσμων θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους, καθώς και ενδιαφέροντα case studies από τα μέλη τους. Παράλληλα, τα μέλη των δύο συνδέσμων θα συμμετέχουν σε μία σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της φετινής Beyond.

Στις εταιρείες από το ευρύτερο σύστημα καινοτομίας που θα έχουν παρουσία στη Beyond περιλαμβάνονται οι Apopsi, Cactus, Core Innovation, Geosystems, Helvia Technologies, Kenotom, Meazon, Modulus, Olympia Electronics, Paloservices, RDC Informatics, Revival και Yodiwo.

«H Beyond παρουσιάζει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες. Στον ΣΕΚΕΕ πιστεύουμε στην ανάδειξη των συνεργιών για το εγχώριο οικοσύστημα καινοτομίας και αυτό θέλουμε να δείξουμε με την υποστήριξή μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η δυναμική παρουσία του Συνδέσμου και των μελών μας αποτελεί απόδειξη των δυνατοτήτων που έχουμε για την ανάπτυξη και προώθηση καινοτόμων εφαρμογών και λύσεων», δήλωσε ο Γιώργος Μαρκατάτος, Πρόεδρος του ΣΕΚΕΕ.

«H HETiA υποστηρίζει και φέτος την Beyond ως την διεθνή έκθεση για την ανάδειξη των καινοτόμων λύσεων στον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT). Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΗΕΤiΑ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που έχουν αναπτυχθεί από Ελληνικές εταιρείες για εφαρμογές όπως η Έξυπνη Πόλη και το Ψηφιακό Εργοστάσιο. Η Beyond βοηθάει να τοποθετήσουμε την Ελλάδα σαν κόμβο παραγωγής καινοτομίας στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών» δήλωσε ο Δρ. Εμμανουήλ Ζερβάκης, Πρόεδρος της HETiA.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Beyond HETIA ΣΕΚΕΕ
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΤΝ στην πράξη: EPSILONNET και Microsoft ανέδειξαν το μέλλον των επιχειρήσεων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κλειστή εκδήλωση της EPSILON DYNAMICS του Ομίλου EPSILONNET

Ενημερωτική ημερίδα του ομίλου EPSILONNET για τη νέα δράση «Παράγουμε στην Ελλάδα»

Κορυφαίοι ομιλητές στο Balkan eCommerce Summit 2026!

Η Huawei συνδέει 170 εκατ. ανθρώπους σε απομακρυσμένες περιοχές παγκοσμίως

MWC Barcelona 2026: η Ελλάδα δυναμικά στο διεθνές ραντεβού καινοτομίας και ψηφιακής τεχνολογίας

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Πλούσια ατζέντα με περισσότερες από 200 συζητήσεις και 1.200 ομιλητές
  • Alpha Bank Campus: Δύο ιστορικά κτήρια της τράπεζας υποδέχθηκαν πάνω από 500 επισκέπτες
  • Πειραιώς: Έναρξη αιτήσεων για τον 2ο κύκλο του Piraeus Startup Accelerator
  • GRID TELECOM: Εντάσσεται στη Διεθνή Ένωση SubOptic και στη Διεθνή Επιτροπή Προστασίας Υποθαλάσσιων Καλωδίων
  • Η Ελλάδα εκσυγχρονίζει την Πολεμική Αεροπορία με την παράδοση του 50ού F-16V
  • ElvalHalcor: Στο πλευρό της «Κύδων Special Team» για παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού
  • ΕΛΤΑ: Ολοκλήρωση της θητείας του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου
RSS itsecuritypro.gr
  • Οδηγός νόμιμης μεταπώλησης software: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις
  • Το breach της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το νέο πρόσωπο των supply chain attacks
  • Διπλή διάκριση για τα SmartTalks της Smart Press στα Greek Podcast Awards 2025!
  • Η IDEAL Technology αναγνωρίζεται ως SASE Specialized Distributor της Fortinet σε Ελλάδα & Κύπρο
  • Η Μαρία Περιμένη αναλαμβάνει τη θέση της Training Business Development Manager στην ALEF Distribution GR
  • PeS Cybersecurity & CrowdStrike φέρνουν το AI στην πρώτη γραμμή σε ένα υψηλού επιπέδου cybersecurity event
  • Synthesis.ai: Το νέο Κέντρο Αριστείας της Uni Systems που μετατρέπει την Τεχνητή Νοημοσύνη σε μετρήσιμη επιχειρησιακή αξία
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.