Τέσσερα νέα μέλη στην ολομέλεια της ΕΕΤΤ

0

Η Ολομέλεια της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), έπειτα από απόφαση του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη πλαισιώνεται με 4 νέα μέλη.

Πρόκειται για 3 καθηγητές ΑΕΙ και έναν δικηγόρο: Τον Γιώργο Δημητρακόπουλο, αναπληρωτή καθηγητή στο Χαροκόπειο, Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο, τον Αθανάσιο Παναγόπουλο, καθηγητή στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, τον Πέτρο Ποτίκα μέλος του εργαστηριακού διδακτικού προσωπικού στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Μετσόβιο και τον Άγγελο Ζήκο Πεπόνη, Δικηγόρο.

Στη νέα Ολομέλεια της ΕΕΤΤ παραμένουν δύο από τα μέλη της προηγούμενης σύνθεσης: Ο Αντώνιος Γαστεράτος, Καθηγητής, πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και η Αριστέα Σινανιώτη – Μαρούδη, καθηγήτρια Εμπορικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ανανεωθεί η θητεία του προέδρου και των δύο αντιπροέδρων: του Κωνσταντίνου Μασσέλου, Καθηγητή Σχεδίασης Υπολογιστικών Συστημάτων στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (πρόεδρος), του Δημήτρη Βαρουτά, αναπληρωτή καθηγητή στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (αντιπρόεδρος Τηλεπικοινωνιών) και του Σπυρίδωνος Παντελή Διδάκτορα Τηλεπικοινωνιών του Ecole Nationale Supérieure des Télécommunications (αντιπρόεδρος για τον τομέα ταχυδρομικών υπηρεσιών).

Η θητεία των μελών της Ολομέλειας είχε λήξει 10 Ιανουαρίου 2021. Μεταξύ των πρώτων θεμάτων που θα κληθεί να αποφασίσει είναι το νέο Μοντέλο Ελέγχου Συμπίεσης Περιθωρίου (PSM – Price Squeeze Model) που αφορά την αγορά των Τηλεπικοινωνιών.

Share.

Comments are closed.