Δεύτερη επερώτηση του Νίκου Παππά για τη Forthnet

0

Επιμένει ο πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς, να καταφέρεται εναντίον της πιθανότητας η εταιρεία του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, Alter Ego, να εξαγοράσει τη Forthnet.

Ο κ. Παππάς που ως υπουργός δεν είχε πει τίποτα όταν στην επικαιρότητα ήταν μια πιθανή συμφωνία εξαγοράς της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, από τις Vodafone & Wind ή από τον Antenna, μιλά με θαυμαστή βεβαιότητα για «υπερσυγκέντρωση ΜΜΕ στα χέρια ενός και μόνο επιχειρηματικού ομίλου και την πλεονεκτική θέση στην οποία ο ίδιος θα βρεθεί έναντι άλλων ανταγωνιστών του στην αγορά των ποδοσφαιρικών αγώνων» και παράλληλα με δήλωσή του επιχειρεί άκομψα να «φοβίσει» την Επιτροπή Ανταγωνισμού: «Πως αντιλαμβάνεται η ΝΔ τον υγιή ανταγωνισμό; Ο κ. Γεωργιάδης οφείλει να καλέσει την Επιτροπή Ανταγωνισμού να ελέγξει αν υφίσταται ζήτημα καταστρατήγησης του. Και τα νέα μέλη της Επιτροπής να ελέγξουν αν τηρείται ο νόμος και να αποδείξουν ότι δεν διορίστηκαν άρον-άρον το καλοκαίρι για να διεκπεραιώσουν και αυτή την υπόθεση.»

Στην ίδια επερώτηση επαναλαμβάνει και την εκτός από κάθε πραγματικότητα πρότασή του η ΕΡΤ να προβεί σε επιθετική εξαγορά της Forthnet, ή με άλλα λόγια να κρατικοποιηθεί η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία…

Share.

Comments are closed.