ΙΒΜ: νέα διευρυμένα καθήκοντα σε διεθνές επίπεδο για τον Σπύρο Πουλίδα

0

O Σπύρος Πουλίδας, πέραν των καθηκόντων του ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΒΜ για την Ελλάδα και την Κύπρο,  αναλαμβάνει επιπρόσθετα το συντονισμό των Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων της ΙΒΜ (Enterprise & Commercial Business) για το Ισραήλ και την Πορτογαλία.

H ανάληψη του  νέου , διευρυμένου ρόλου αποτελεί επιστέγασμα των εξαιρετικών επιδόσεων της ΙΒΜ στην Ελλάδα και την Κύπρο τα τελευταία χρόνια υπό τη δική του καθοδήγηση και ηγεσία.

Ο Σπύρος Πουλίδας ανέλαβε το ρόλο του Προέδρου & Διευθύνοντος της ΙΒΜ για την Ελλάδα και την Κύπρο τον Ιανουάριο του 2011. Ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή το 1988 και εντάχθηκε στο δυναμικό της ΙΒΜ το 1990 ως Τεχνικός Σύμβουλος στην Διεύθυνση Πωλήσεων. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στην ΙΒΜ, διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων για τους UNIX Servers και τα Δικτυακά Προϊόντα της ΙΒΜ,  Διευθυντής Πωλήσεων Συστημάτων για την Ελλάδα και την Κύπρο, Διευθυντής Πωλήσεων Ιδιωτικού Τομέα και από το 2005 ως το 2010, Διευθυντής του Τομέα Υπηρεσιών της ΙΒΜ για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ελληνο-Aμερικανικού Επιμελητηρίου, Γενικός Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΕ καθώς και μέλος διαφόρων επιτροπών και φορέων στον Τομέα της Πληροφορικής.

Ο  Σπύρος Πουλίδας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (Master of Science in Electrical & Computer Engineering) από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ.

Share.

Comments are closed.