Η Cosmos Business Systems αναβάθμισε τον δικτυακό εξοπλισμό της Εθνικής Τράπεζας με τεχνολογία Huawei

0

Η Cosmos Business Systems ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο υψηλής κρισιμότητας και αξίας, της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, που αφορούσε την αντικατάσταση και την υλοποίηση της δικτυακής αναβάθμισης, σε πάνω από 500 καταστήματα ​​και 32 κτίρια Πανελλαδικώς, με εξοπλισμό της εταιρείας Huawei Technologies.  Με κύριο γνώμονα την διαλειτουργικότητα με το υπάρχον σύστημα ελέγχου πρόσβασης στο δίκτυο που είχε επιλέξει η Τράπεζα, την υποστήριξη υψηλών ταχυτήτων πρόσβασης, την ποιότητα εξοπλισμού, την ομοιομορφία, την αξιοπιστία, την επεκτασιμότητα καθώς και την εύκολη συντήρηση, η λύση που επιλέχθηκε σε συνεργασία με την Huawei, ήταν η αντικατάσταση των παλαιών switches από προηγούμενους προμηθευτές με σύγχρονους L3 μεταγωγείς, από τους πιστοποιημένους και εξειδικευμένους μηχανικούς της Cosmos καθώς και η αναδιάταξη της καλωδιακής υποδομής (cabling).

Ο κος Αντώνιος Χατζηπαρασκευάς, Υποδιευθυντής Τεχνολογικής Στήριξης Επικοινωνιών της Εθνικής Τράπεζας, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με την ολοκλήρωση του έργου της αντικατάστασης του ενεργού εξοπλισμού των καταστημάτων και των κτηρίων διοίκησης της Εθνικής τράπεζας νοιώθω την ανάγκη να σας αποστείλω επίσημα τις ευχαριστίες μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε με την Cosmos Business Systems με αποτέλεσμα την ομαλή έκβαση και ολοκλήρωσή του.

Το έργο ήταν ιδιαίτερα πολύπλοκο με:

  • ανά την επικράτεια επεμβάσεις,
  • αντιμετώπιση πολλών περιπτώσεων όπου η υπάρχουσα κατάσταση δεν βοήθαγε καθόλου την αντικατάσταση,
  • περιπτώσεις που οι συνεχείς και αδιάκοπη λειτουργία των μονάδων και υπηρεσιών της τράπεζας ήταν απαράβατος όρος
  • περιπτώσεις όπου απαιτούνταν ανασχεδιασμός της αρχιτεκτονικής του δικτύου

και πάνω από όλα με το βήμα τις ενεργοποίησης του Network Access Control σε όλα τα σημεία σε συνεργασία με το υπάρχον κεντρικό σύστημα της τράπεζας για το οποίο απαιτήθηκε υψηλή εξειδίκευση από στελέχη σας.

Συγκεκριμένα λοιπόν θα ήθελα να σας συγχαρώ για το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης των ομάδων πεδίου αλλά και για τον απαράμιλλο επαγγελματισμό της ομάδας του project management. Αυτά μαζί με την σαφή δέσμευση – ορατή εκ του αποτελέσματος – που είχατε στο να προσφέρετε ένα αποτέλεσμα, το οποίο πολλές φορές ήταν υψηλότερο των προσδοκιών μας (με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται) πιστεύω ότι ήταν τα κύρια συστατικά της επιτυχίας.»

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Business Systems κος Δημήτρης Δάφνης, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του δικτυακού έργου δήλωσε:

«…Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εμπιστοσύνη που έδειξε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ), πρώτον στην τεχνολογική λύση με δικτυακό εξοπλισμό Huawei που προτείναμε και δεύτερον προς την εταιρεία μας και ιδιαίτερα στον τομέα των δικτύων και επικοινωνιών της Cosmos.,. Η επιτυχής εξέλιξη σε ποιότητα, χρόνο και κόστος, καθώς και η άριστη συνεργασία μας με το στελεχιακό δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας, σε ένα τόσο κρίσιμο και πολύπλοκο έργο, επιβεβαιώνει στην πράξη την ορθότητα της επιλογής. Η Cosmos θα συνεχίσει να επενδύει με κύριο γνώμονα την ποιότητα και την τεχνολογική επάρκεια των λύσεων που προτείνει. Η ΕΤΕ, την οποία και ευχαριστούμε θερμά, θα αποτελέσει για μας ορόσημο μιας εξαιρετικής συνεργασίας και αναφοράς για μελλοντικά έργα!»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.