Ως παγκόσμιος ηγέτης του 5G μπαίνει στο MWC19 η Nokia, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, Rajeev Suri, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύποτ που παραθέτει στα media την παραμονή της έναρξης των εργασιών της έκθεσης.

Ο Rajeev Suri κατέδειξε την Nokia ως τη μόνη εταιρεία παγκοσμίως που κατέχει ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών 5G και είναι διαθέσιμο σε όλες τις αγορές, σε όλο τον κόσμο, ενώ χαρακτήρισε την στρατηγική της εταιρείας “εξαιρετική”. Συγκεκριμένα επισήμανε: “Είμαστε εξαιρετικά καλά τοποθετημένοι στην αγορά, με περισσότερες από 20 συμβάσει και πάνω από 100 συνεργασίες για το 5G σε κάθε περιοχή του κόσμου. Επίσης πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ένας ενάρετος κύκλος επενδύσεων καθώς τα δίκτυα αναβαθμίζονται για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του 5G. Η Nokia διαθέτει το σωστό χαρτοφυλάκιο, την κατάλληλη στιγμή για να καλύψει αυτή την ανάγκη”.

Για την χρονιά που διανύουμε, ο Rajeev Suri είπε: “Το 2019 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για το 5G και η Nokia είναι έτοιμη και ικανή να προσφέρει στους πελάτες 5G, παντού. Πρόκειται πραγματικά για μια τεχνολογία που θα φέρει ολοκληρωτικές αλλαγές, βελτιώνοντας τη ζωή των ανθρώπων, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα και ενισχύοντας τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας”.

Πριν ακόμα ανοίξει τις πύλες του το MWC19, η Nokia προέβη σε μια σειρά σημαντικών ανακοινώσεων με κεντρικό άξονα τις συνεργασίες στο 5G, όπως αυτήν με την Vodafone στην Ευρώπη, την KT στην Κορέα αλλά και την Optus στην Αυστραλία, με τον CEO της Nokia να εμφανίζεται βέβαιος πως κατά την τρέχουσα χρονιά οι πάροχοι θα αρχίσουν να αποκομίζουν τα πρώτα σημαντικά οικονομικά οφέλη από τις επενδύσεις στο 5G.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Rajeev Suri στους εκπροσώπους του Τύπου: 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.