Κατάργηση της περιαγωγής μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων υπέγραψε ο Παππάς

0

Με στόχο την κατάργηση των χρεώσεων διεθνούς περιαγωγής κινητής τηλεφωνίας μεταξύ των δύο χωρών ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο Υπουργός της Κοινωνίας της Πληροφορίας και Διοίκησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Ντάμιαν Μαντσέφσκι υπέγραψαν χθες Μνημόνιο Συνεργασίας στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών.

Σχετικά με το μνημόνιο συνεργασίας, ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ που επισκέπτεται την γειτονική χώρα σημείωσε πως: «Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα μέτρα ώστε οι πολίτες των δύο χωρών να δουν πολύ σύντομα, πριν την τουριστική περίοδο, μειώσεις στις χρεώσεις περιαγωγής και ακολούθως την εξάλειψη τους».

Ο κ. Μαντσέφσκι ανέφερε: «Υπάρχει πολιτική θέληση από τις δύο πλευρές για εμβάθυνση της συνεργασίας. Η σημερινή υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας αποτελεί το πρώτο και σημαντικό βήμα. Θεωρούμε πως πριν το καλοκαίρι θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα από τη σημερινή συνεργασία». Συμπλήρωσε ακόμα ότι «μιλήσαμε και για τις δυνατότητες συνεργασίας μας στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί».

Share.

Comments are closed.