Η CL8 έλαβε πιστοποίηση Tier III Constructed Facility από το Uptime Institute

0

Μετά από αυστηρή αξιολόγηση και με ελέγχους κάτω από ιδιάζουσες και ακραίες συνθήκες ,  η CL8.com κατέχει πλέον  το μοναδικό Data Center στην Κύπρο με πιστοποίηση  TCCF από το Uptime Institute των ΗΠΑ, το πιο αξιόπιστο παγκόσμιο πρότυπο για τον σωστό σχεδιασμό, κατασκευή και λειτουργία των Data Centers.

Η πιστοποίηση ενός TCCF Data Center, επιβεβαιώνει ότι όλες οι εγκαταστάσεις της CL8.com έχουν κατασκευαστεί ακριβώς όπως έχουν σχεδιαστεί και ταυτόχρονα ότι είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της καθορισμένης διαθεσιμότητας σύμφωνα με το Tier που πιστοποιείται η εταιρεία. Αυτή η διαδικασία πιστοποίησης περιλαμβάνει τη ζωντανή δοκιμή των μηχανικών και ηλεκτρικών επιδόσεων των εγκαταστάσεων σε πραγματικές συνθήκες – από την αποτυχία ενός εξαρτήματος μέχρι την ολική απώλεια συνδεσιμότητας ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CL8.com Πέτρος Γ. Οικονομίδης δήλωσε ότι «η CL8.com έχει επιτύχει πιστοποιήσεις Tier III για τον σχεδιασμό και την κατασκευή των εγκαταστάσεών της, αποδεικνύοντας την ‘αληθινή πιστοποίηση’ μέσω αυστηρού σχεδιασμού, εκτέλεσης και δοκιμών των συστημάτων. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα Data Center με τα υψηλότερα πρότυπα που θα εξυπηρετεί τόσο την τοπική όσο και τη διεθνή αγορά και θα στηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.» Στη συνέχεια δήλωσε πως η   επένδυση που πραγματοποίησε η εταιρία για τη δημιουργία του Data Center, αποδεικνύει ενεργά την εμπιστοσύνη της στις δυνατότητες και τις προοπτικές της Κύπρου και συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της χώρας ως κέντρου Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών.

Share.

Comments are closed.