Αποχωρεί από τη Wind ο Αντώνης Τζωρτζακάκης

0

Ένα ιδιαίτερα αναγνωρισμένο και δραστήριο στέλεχος της τηλεπικοινωνιακής αγοράς, ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής στην Wind στο τέλος Φεβρουαρίου. Η απόφασή του έγινε γνωστή χθες στο εσωτερικό της εταιρείας και σχετίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, με το ξεκίνημα νέας δραστηριότητας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τζωρτζακάκης έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις όσον αφορά τις σε εξέλιξη επενδύσεις των τηλεπικοινωνιακών παρόχων στα δίκτυα νέας γενιάς στο πλαίσιο του κανονισμού της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων).

Εργάζεται στην Wind από τις αρχές του 2010, όταν ανέλαβε τον τομέα της Σταθερής Τηλεφωνίας καθώς και των Εταιρικών Πελατών. Προηγουμένως κατείχε θέσεις αυξημένης ευθύνης σε εταιρείες όπως η Siemens, η Vodafone, η Forthnet, η Tellas και η Hellas on Line.

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής στη Wind ανέλαβε τον Ιούνιο του 2018, έχοντας υπό την ευθύνη του τους τομείς Strategic Program Office, Legal & Regulatory Affairs, Information Security, Carrer & Wholesasle Services & Roaming. Κατέχει δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Τεχνολογίας Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και International MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Share.

Comments are closed.