Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 30 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη

Συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας με το Ίδρυμα Vodafone

17/07/2018Δημήτρης ΘωμαδάκηςBy Δημήτρης Θωμαδάκης3 Mins Read Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε το Ίδρυμα Vodafone, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρη Μπρουμίδη, καθώς και τους 15 νέους, που συμμετείχαν στον 8ο κύκλο του προγράμματος World of Difference, που υλοποιεί το Ίδρυμα στην Ελλάδα, στηρίζοντας την απασχόληση των νέων.

Μέσω του προγράμματος World of Difference, το Ίδρυμα Vodafone έδωσε φέτος τη δυνατότητα σε 15 νέους να εργαστούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες και τη συλλογική δράση για την αντιμετώπιση επίκαιρων ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, όπως είναι η υπογεννητικότητα, ο επαγγελματικός προσανατολισμός μαθητών, η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και την απασχόληση, η κοινωνική ένταξη παιδιών μεταναστών & προσφύγων, η ενσωμάτωση αποφυλακισμένων ατόμων, η στήριξη του μοναχικού ασθενή, η έξυπνη γεωργία, η επιχειρηματικότητα, η υποστήριξη των transgender νέων.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αφού συνεχάρη τους 15 νέους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ευχαρίστησε το Ίδρυμα Vodafone για την παρουσία του στην Ελλάδα και δήλωσε: «Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, η Πολιτεία είναι παρούσα και στηρίζει πρωτοβουλίες ιδιωτικών φορέων για ένα καλύτερο αύριο. Ως Ίδρυμα Vodafone, έχετε στοχεύσει σε καίριους τομείς, όπως είναι ο τομέας της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνικής Ενσωμάτωσης, με προγράμματα που δημιουργούν ίσες ευκαιρίες για όλους, μέσα από την τεχνολογία. Αυτό είναι η πεμπτουσία της πραγματικής ισότητας».

Για το Πρόγραμμα World of Difference, συμπλήρωσε: «Η θετική αλλαγή και η αισιόδοξη προοπτική για τη χώρα μας είναι εφικτές μόνο μέσα από τους νέους, όπως εσείς, που με τις δυνάμεις και το όραμά σας δίνετε λύσεις σε σημαντικά ζητήματα, όπως η στήριξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, η πρόσβαση στη γνώση, την εκπαίδευση και την επιστήμη, η δημιουργία συνθηκών για ίσες ευκαιρίες και κοινωνική προσφορά και, τέλος, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η στήριξη της μητρότητας».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Χάρης Μπρουμίδης εξέφρασε τη βαθιά πεποίθηση ότι «Η τεχνολογία θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους με τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και τις ψηφιακές εφαρμογές να βρίσκονται στον πυρήνα των κοινωνικών παρεμβάσεων του Ιδρύματος Vodafone. Στόχος μας στην Ελλάδα, μετά από 16 χρόνια παρουσίας του Ιδρύματος Vodafone, είναι να συνεισφέρουμε με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και να γίνουμε αρωγοί και συνοδοιπόροι της κοινωνίας στο δρόμο προς ένα συναρπαστικό μέλλον, ενισχύοντας τις δράσεις μας στην υγεία, την εκπαίδευση και την κοινωνική ενσωμάτωση».

Οι νικητές του 8ου Κύκλου του Προγράμματος World of Difference που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους και τη συνεισφορά τους στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος ήταν οι:

  • Adekunmbi Aderemi – Melissa Network
  • Γεωργία Βλάχου – HOPEgenesis
  • Πηνελόπη Καλλιοντζή – Humane
  • Χρήστος Μακρυνιώτης – Άρσις – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων
  • Γιάννης Μπρούζος – Challedu
  • Φίλιππος Παγάνης – Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας
  • Βάλια Πατατανέ – Νοσηλεία
  • Ελένη Προβοπούλου – Ethelon
  • Ντέηβιντ Σαλτιέλ – Athens Makerspace
  • Παύλος Σύμεντης – Unique Minds
  • Θοδωρής Τσάτσος – Διαβάζω για τους άλλους
  • Στράτος Τσιρώνης – Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Σωτήρ»
  • Έρρικα Χριστοδούλου – B.I.C. of Crete – Κέντρο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Κρήτης
  • Βούλα Χρυσανθακοπούλου – The Tipping Point
  • Έφη Δασκαλοπούλου – Κόμβος Διαδραστικής Μεταφοράς Γνώσης – InterMediaKT

 

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Vodafone World of Difference Ίδρυμα Vodafone Πρόεδρος Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος Χάρης Μπρουμίδης
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
Δημήτρης Θωμαδάκης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram
  • LinkedIn

Ο Δημήτρης Θωμαδάκης ασχολείται με τον χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1999 ξεκίνησε την πορεία του, παράλληλα, ως συντάκτης τεχνολογίας. Η αρθρογραφία του, περιλαμβάνει ειδησεογραφία και παρουσιάσεις, σε θεματολογία B2B και B2C. Συγκεκριμένα, καλύπτει θέματα πληροφορικής, δικτύωσης, κινητής τηλεφωνίας, mobile συσκευών, videogames και consumer electronics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παιδιά online αλλά με όρια – το νέο πλαίσιο προστασίας στον ψηφιακό κόσμο

AI Concierge: η νέα υπηρεσία της Vodafone που έρχεται και στην ελληνική αγορά

Η ελληνική ομάδα στην κορυφή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού Skills Upload Jr του Ιδρύματος Vodafone

Motorola και OPPO έρχονται στη Vodafone

Η Wolt επενδύει σε νέες λύσεις μετακίνησης που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Megasoft: μία ακόμη πράξη φροντίδας

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Ελληνικά Λατομεία: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 51% της ΡΗΓΑΣ ΠΑΡΟΣ ΙΚΕ
  • ΒΕΑ: Μείωση της γραφειοκρατίας και την ψηφιοποίηση μέσω της πλατφόρμας Open Business
  • Public: Δημογραφική Αλλαγή και Λιανεμπόριο με την πρωτοβουλία «Δίχως Ηλικία»
  • Space Hellas: Στο 70% η αύξηση κερδών μετά φόρων για το 2025
  • Η Palowise επεκτείνεται στην Ινδία μέσω στρατηγικής συνεργασίας με τη Lumos
  • Η σύγκλιση τεχνολογιών αναδεικνύεται σε κλειδί για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Η Κομισιόν παρουσίασε σχέδιο για την απλούστευση των ευρωπαϊκών κανονισμών
RSS itsecuritypro.gr
  • Ελληνική ομάδα αποκαλύπτει κρίσιμη ευπάθεια σε παγκόσμιο εργαλείο κυβερνοασφάλειας
  • Uni Systems: Στρατηγική με προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.