Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Epson: νέες σειρές επαγγελματικών εκτυπωτών WorkForce Pro A3 και A4

0

Η σειρά ασπρόμαυρων μοντέλων προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης έως και 40.000 σελίδων, την υψηλότερη απόδοση μελανιού στην κατηγορία του

Η Epson ανακοίνωσε δύο νέες σειρές MFP και εκτυπωτών WorkForce Pro, που είναι ιδανικές για επαγγελματικούς χώρους με υψηλό φόρτο εργασίας, φέρνοντας τα οφέλη της κορυφαίας τεχνολογίας inkjet, τον χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, τις χαμηλές απαιτήσεις παρέμβασης από το χρήστη και την υψηλή παραγωγικότητα σε μικρές ομάδες εργασίας που απαιτούν δυνατότητες εκτύπωσης σε Α3 και Α4. Τα μοντέλα WF-C8690, WF-C8610 και WF-C8190 προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση για εκτύπωση Α3 σε αυτήν την κατηγορία, ενώ τα μοντέλα WF-M5799DWF, WF-M5299DW και WF-M5298DW παρέχουν γρήγορη, αξιόπιστη και υψηλής απόδοσης ασπρόμαυρη εκτύπωση A4, με χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO).

Η κ. Νατάσσα Γεωργίου, Corporate Channel Manager, Epson Greece, δηλώνει: «Αυτοί οι εκτυπωτές inkjet, όντας ανώτεροι από τους laser, εξοικονομούν χρήματα, ενέργεια και χρόνο, ενώ παράλληλα διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για βελτίωση της παραγωγικότητας και για τη διαχείριση εγγράφων. Τα νέα μοντέλα είναι ειδικά σχεδιασμένα με γνώμονα τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, την ελαχιστοποίηση των παρεμβάσεων από το χρήστη και την απλοποίηση της ροής εργασιών, ενώ παράλληλα εξοικονομούν κόστος. Τα πλεονεκτήματα των ελάχιστων παρεμβάσεων και της προστασίας του περιβάλλοντος καθιστούν αυτές τις συσκευές ιδανικές και για ειδικούς τομείς, όπως η εκπαίδευση, η υγεία, οι δημόσιες διοικητικές υπηρεσίες και το λιανικό εμπόριο, ενώ συγχρόνως καλύπτουν τόσο τις ανάγκες εκτυπώσεων, όσο και ενισχύουν τις προσπάθειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης».

Η νέα σειρά WF-C8000 είναι ιδανική για επαγγελματίες που αναζητούν συσκευές με δυνατότητα εκτύπωσης A3 με μεσαίες ανάγκες αναφορικά με τον όγκο εκτυπώσεων, . Καθημερινά, προσφέρει γρήγορη εκτύπωση εγγράφων A4, με χρόνο εξόδου πρώτης σελίδας First Page Out Time (FPOT) στα 5,5 δευτερόλεπτα, αλλά παράλληλα υποστηρίζει και μια σειρά νέων επιλογών για έγγραφα A3 που εκτυπώνονται εσωτερικά, όπως φυλλάδια, μπροσούρες, φύλλα δεδομένων Excel, κατασκευαστικά σχέδια, σημειώσεις για την εκπαιδευτική διδασκαλία και ακόμη περισσότερα.

Αντίστοιχα, η σειρά WF-M5000 καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων, που απαιτούν μια ισχυρή λύση ασπρόμαυρων εκτυπώσεων, οι οποίες πρέπει να συνδυάζονται με χαμηλό αρχικό κόστος ιδιοκτησίας για χρήση από μικρές ομάδες εργασίας με υψηλό όγκο εκτυπώσεων. Η εντυπωσιακή απόδοση μελανιού για εκτύπωση έως και 40.000 σελίδων αποτελεί την υψηλότερη στην κατηγορία του1 — ανταποκρίνεται στην ανάγκη χαμηλού κόστους ιδιοκτησίας, ενώ απαιτεί ελάχιστες παρεμβάσεις από το χρήστη. Στο πλαίσιο αυτό ενισχύεται τόσο η παραγωγικότητα, αλλά και η διαδικασία εκτύπωσης χωρίς θερμότητα και χωρίς επαφή επιτρέπει εκτεταμένη ευελιξία υλικών.

Η εκτύπωση με αυτά τα μοντέλα υποστηρίζει τουλάχιστον 90% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με αντίστοιχα μοντέλα εκτυπωτών laser 2, συμβάλλοντας στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και του λογαριασμού κατανάλωσης ενέργειας των χρηστών. Κι όλα αυτά, την ίδια στιγμή που εξακολουθεί να προσφέρει χρόνο εξόδου πρώτης σελίδας 4,8 δευτερολέπτων, γρηγορότερα δηλαδή από τα αντίστοιχα μοντέλα laser 3 .

Σχεδιασμένες για επιχειρήσεις, και οι δύο σειρές προσφέρουν λογισμικό και εργαλεία, τα οποία ικανοποιούν τις ανάγκες διαφορετικών χρηστών. Εργαλεία και λογισμικό, όπως τα Epson Print Admin, Document Capture Pro 4 και Epson Device Admin, προσθέτουν επιπλέον δυνατότητες λειτουργίας, κάτι παραπάνω από απλή εκτύπωση και σάρωση. Το Epson Open Platform 5 και η ενσωμάτωση προγραμμάτων ISV προσθέτουν επιπλέον λύσεις, όπως το λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων PaperCut.

Share.

Comments are closed.