Επίσκεψη Μπρουμίδη στα γραφεία της Cyta

0

Μια μέρα έπειτα από την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Cyta, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος, Χάρης Μπρουμίδης, επισκέφθηκε τα γραφεία της στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και συνομίλησε με τα στελέχη της.

Σε μήνυμα που απηύθυνε σε όλο το προσωπικό της εξαγορασθείσας εταιρείας, που όπως είναι φυσικό ανησυχεί για τις επιπτώσεις που θα έχει η συμφωνία εξαγοράς στις θέσεις εργασίας, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι η ενοποίηση θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να αναδειχθούν το ταλέντο, οι γνώσεις και η εμπειρία και των δύο εταιριών. Για τον σκοπό αυτό συστήνεται μία κοινή ομάδα (Integration Team) που θα παρέχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και καθοδήγηση στα εμπλεκόμενα μέρη και θα έχει ως κύρια αρμοδιότητα την επιτυχή τελική ενοποίηση των δύο εταιρειών. Όπως εκτιμάται για να φθάσουν οι δύο εταιρείες να λειτουργούν ως μια θα χρειασθούν κάποιοι μήνες.

Ο κ. Μπρουμίδης αναλαμβάνει και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Cyta, η οποία μέχρι τη συγχώνευσή της με τη Vodafone θα λειτουργεί ως θυγατρική της.

Για τη Vodafone Ελλάδας ξεκινά μια νέα εποχή. Οι περίπου 1 εκατ. συνδρομητές που πλέον θα εξυπηρετεί στη σταθερή της δίνουν επιπλέον δυνατότητες για ανάπτυξη και προώθηση νέων υπηρεσιών, ειδικά σε συνδυαστικό επίπεδο (τα αποκαλούμενα «πακέτα»).

Η Cyta Hellas διαθέτει περίπου 300.000 πελάτες στη σταθερή (μερίδιο αγοράς περίπου 8%) και περί τους 40.000 πελάτες στην κινητή, καθώς είναι εικονικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας, λαμβάνοντας υπηρεσίες δικτύου από τη Vodafone.

Σύμφωνα με τον κ. Μπρουμίδη «η εξαγορά της Cyta θα ενισχύσει τη Vodafone Ελλάδας μέσα από τον συνδυασμό του ταλέντου και της εμπειρίας τόσο της Vodafone όσο της Cyta Hellas. Με επίκεντρο τους ανθρώπους μας, αξιοποιούμε νέες δυνατότητες για γνώση και καινοτομία και οδηγούμε την Ελλάδα στην υλοποίηση του οράματος μίας κοινωνίας των Gigabit».

Share.

Comments are closed.