Το Agile Greece Summit (AGRS) 2017 θα ανοίξει τις πόρτες του και πάλι, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στην Αθήνα για μια μοναδική εκδήλωση με θέμα το Agility. Το AGRS, διοργανώνεται για τρίτη χρονιά και έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για Agile στην Ευρώπη αναμένοντας να φιλοξενήσει περισσότερους από 600 συμμετέχοντες από 20 χώρες.

agile_summit

Φέτος, το AGRS 2017 θα έχει ως keynote speakers τον Robert C. Martin (Uncle Bob), συν-συγγραφέα του Agile Manifesto (http://agilemanifesto.org/) και συγγραφέα του Clean Code και τη Rachel Davies, συγγραφέα του πρώτου Agile Coaching Βιβλίου. Μαζί τους θα παραβρίσκονται εκπληκτικοί ομιλητές και εταιρείες παγκόσμιας κλάσης όπως το Tesco, η LEGO, το ThoughtWorks, η τράπεζα Barclays, όπως και κορυφαίοι agile coaches, οργανωμένοι σε δύο παράλληλες σειρές ομιλιών.

Τα εισιτήρια για τη συνέδριο είναι εξαιρετικά χαμηλά (140 € συμπεριλαμβανομένου μεσημεριανού γεύματος) και καλύπτουν κυρίως το κόστος του συνεδρίου, εκπτώσεις διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας κατά την αγορά εισιτηρίων. Επιπλέον, για όσους επιθυμούν θα διατίθενται workshops πριν και μετά την ημέρα του συνεδρίου από τους agile coaches και σε πολύ λογικές τιμές. Περισσότερα για τα AGRS 2017 και τα προηγούμενα events AGRS μπορείτε να βρείτε στο (http://agilesummit.gr/).

Λίγα λόγια γενικά για το συνέδριο: το AGRS είναι μια διεθνής εκδήλωση συνεδριακού χαρακτήρα που συγκεντρώνει παγκοσμίου επιπέδου ειδικούς από το χώρο των Agile πρακτικών. Το AGRS διοργανώνεται από την Ελληνική Agile κοινότητα (http://agilegreece.org), μια μη κερδοσκοπική κοινότητα με περισσότερα από 1600+ μέλη, η οποία βασίζεται κυρίως στην εθελοντική εργασία και έχει ως κύριο στόχο να βοηθήσει άτομα, ομάδες, κοινότητες και οργανώσεις να μάθουν και να εξασκήσουν τις Agile πρακτικές.

Το AGRS 2017 αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες, από έμπειρους έως και νεοεισερχόμενους, να “Εξερευνήσουν το agile: από το μανιφέστο μέχρι σήμερα” σε ένα μονοήμερο συνέδριο στην καρδιά της Αθήνας.

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε ως σπόνσορες του AGRS 2017 επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο: sponsors@agilesummit.gr, ενώ για όλες τις άλλες πληροφορίες μπορείτε και ερωτήσεις απευθυνθείτε στο: hello@agilesummit.gr


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply