Νέο ESET Remote Administrator για Microsoft Azure

0

Η ESET ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση του ESET Remote Administrator είναι πλέον διαθέσιμη για την πλατφόρμα Microsoft Azure. Η έκδοση αυτή διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη για την εξαγωγή συμβάντων στο IBM QRadar και λειτουργία multi-tenancy, που επιτρέπει στους διαχειριστές να έχουν οποιαδήποτε στιγμή πρόσβαση στα περιβάλλοντα ασφαλείας των endpoint και να επεμβαίνουν άμεσα αν εντοπίσουν απειλές.

Η διαθεσιμότητα του ESET Remote Administrator στην πλατφόρμα Azure σε συνδυασμό με τη λειτουργία multi-tenancy απαντούν σε βασικές ανάγκες των Managed Service Providers (MSP), που είναι συνήθως ανάδοχοι συμβάσεων/εργολήπτες, και των μεταπωλητών (VAR – value-added resellers). Καθώς το λογισμικό ασφαλείας της ESET μπορεί να «τρέξει» από ένα μόνο server και να εξυπηρετήσει πολλαπλούς διαχειριστές, οι MSP μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα για γρήγορες αναλύσεις σε όλο το δίκτυο των πελατών τους.

«Προσπαθούμε διαρκώς να εμπλουτίζουμε το χαρτοφυλάκιο της ESET για τους Managed Service Providers και αυτή η νέα λύση μας κάνει περήφανους», δήλωσε ο Michal Jankech, senior product manager, Business Security της ESET. «Στόχος μας στην ESET είναι να απλοποιούμε και να βελτιώνουμε τις  δυνατότητες των MSP για την ανάπτυξη και τη διαχείριση των λύσεων ασφαλείας, ώστε να μπορούν να προστατεύουν τα δεδομένα τους από οποιαδήποτε απειλή».

eset-hq

Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις του ESET Remote Administrator για Microsoft Azure, το πρόγραμμα προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές για επιχειρήσεις που θέλουν να διαχειριστούν τις λύσεις ασφαλείας ESET από το cloud. Οι φυσικοί και εικονικοί υπολογιστές και servers μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για λειτουργικό σύστημα Windows, macOS ή Linux, ή για συσκευές με Android ή iOS.

Οι επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να αγοράσουν πρόσθετο hardware  για εγκατάσταση του ESET Remote Administrator. Προσφέρει πλήρη πρόσβαση και έλεγχο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμη και σε περιπτώσεις διακοπής λειτουργίας των συστημάτων, γεγονός που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο, βελτιώνει τη συμμόρφωση και μειώνει τους χρόνους αποκατάστασης. Χρησιμοποιώντας μια προ-ρυθμισμένη εικονική μηχανή Microsoft Azure, το ESET Remote Administrator είναι διαθέσιμο σχεδόν σε όποιον έχει πρόσβαση στο Internet. Για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αποτελεί μια εναλλακτική λύση για  άμεση λειτουργία του ERA με οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το λογότυπό τους στην εμφάνιση του ESET Remote Administrator για να δημιουργούν αναφορές με προσαρμοσμένες κεφαλίδες.

«Η προσθήκη της λειτουργίας multi-tenancy και της εκτεταμένης υποστήριξης στο ESET Remote Administrator για Microsoft Azure αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα για τους πελάτες της ESET» δήλωσε ο Ryan McGee, director, Security Product Marketing, της Microsoft Corp. «Πλέον οι MSP μπορούν να διαχειρίζονται την ασφάλεια από ένα κεντρικό σημείο και παράλληλα να έχουν πρόσβαση στις δυνατότητες μίας παγκοσμίως αναγνωρισμένης και αξιόπιστης πλατφόρμας, όπως είναι η Azure». Το ESET Remote Administrator για Azure συμπεριλαμβάνεται στις άδειες των λύσεων ESET Endpoint χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Share.

Leave A Reply