Νέα σύμβαση ΙΤ υπηρεσιών της Uni Systems για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών Προϊόντων

0

Κοινοπραξία με επικεφαλής τη Uni Systems υλοποιεί νέα σύμβαση-πλαίσιο για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών Προϊόντων (European Chemicals Agency – ECHA) που αφορά στην παροχή υπηρεσιών πληροφορικής στους τομείς των Enterprise Content Management (ECM) και Management Information Systems (MIS).

Η Κοινοπραξία που αποτελείται από την επικεφαλής Uni Systems και την Atos Βελγίου υλοποιεί έργα συντήρησης και περαιτέρω ανάπτυξης υφιστάμενων συστημάτων πληροφορικής καθώς και νέων συστημάτων με σκοπό την υποστήριξη του οράματος του Οργανισμού για την εξέλιξη των περιοχών διαχείρισης επιχειρησιακού περιεχομένου και πληροφοριών. Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν business και IT consulting, διαχείριση IT προγραμμάτων, έργων και υπηρεσιών, υλοποίηση και υποστήριξη ΙΤ συστημάτων.

giannis-loumakis

Η νέα σύμβαση-πλαίσιο έχει συνολική αξία 15.252.000 EUR και θα βρίσκεται σε εφαρμογή αρχικά για περίοδο δύο (2) ετών με δύο ετήσιες ανανεώσεις, ενώ η υλοποίηση λαμβάνει χώρα στα κεντρικά γραφεία της ECHA και της Uni Systems.

Ο κ. Γιάννης Λουμάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Uni Systems σχολίασε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την τέταρτη κατά σειρά σύμβαση-πλαίσιο για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών Προϊόντων που επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι οι υπηρεσίες μας διακρίνονται ως προς την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία τους, προς όφελος των πελατών μας. Αυξάνουμε σταδιακά το μερίδιό μας στην αγορά των Ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων και με έρεισμα την εμπιστοσύνη των πελατών μας θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε βέλτιστες υπηρεσίες, ανεξαρτήτως γεωγραφικής περιοχής και επιχειρηματικών αγορών.»

Share.

Leave A Reply