Αύξηση κύκλου εργασιών για την Bosch Ελλάδας το 2016

0

Με αύξηση του κύκλου εργασιών έκλεισε το έτος 2016 για την Bosch Eλλάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 35,4 εκατ. ευρώ από 32,2 εκατ. το 2015, παρουσιάζοντας αύξηση +10,0 %.

BoschGreece

Μία αύξηση άξια αναφοράς καθώς σημειώνεται για 3η συνεχή χρονιά. Όσον αφορά τους τζίρους ανά τμήμα, το τμήμα των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτου πέτυχε μια συνολική αύξηση +12,2%, συνεχίζοντας τη καλή και σταθερή αυξητική πορεία των τελευταίων ετών, το τμήμα των Ηλεκτρικών Εργαλείων ολοκλήρωσε την εξαιρετική πορεία του έτους με συνολική αύξηση +19,0% σε σχέση με το 2015, τα Συστήματα Ασφαλείας είχαν συνολική αύξηση +11,0%, ενώ η Θέρμανση έκλεισε αρνητικά -10,9 % σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά λόγω της αναβολής υλοποίησης κάποιων έργων.

Diversity Day

Αντίστοιχα, άνοδο σημείωσαν και οι διεθνείς πωλήσεις, με τον Όμιλο να καταγράφει αύξηση +3,5%. Για το 2017 η Bosch Ελλάδας αναμένει τη διατήρηση και περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεών της, όσον αφορά τις πωλήσεις και τα κέρδη, έχοντας πάντα ως βασικό άξονα την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και τη διείσδυση σε αγορές που εμφανίζουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης όπως η Ηλεκτροκίνηση και το Internet of Things.

Share.

Leave A Reply