Ακόμη μια διάκριση για την CL8.com

0

Στo πλαίσιo της Ετήσιας Εκδήλωσης Ποιότητας που συνδιοργάνωσε η Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (ΚΕΠ) και ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, απονεμήθηκαν στην εταιρεία CL8.com πιστοποιητικά για τα συστήματα διαχείρισης που εφαρμόζει.  Συγκεκριμένα, της απονεμήθηκε πιστοποιητικό για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001) καθώς επίσης και για το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών (ISO/IEC 27001).

ISO Certification Final

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του αξιότιμου Υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη και η απονομή των πιστοποιητικών έγινε από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρίστο Πατσαλίδη. Τις πιστοποιήσεις έλαβε εκ μέρους της εταιρείας ο Πρόεδρος της κ. Πέτρος Οικονομίδης.

Ποια είναι η CL8.com

Η CL8.com είναι το πρώτο ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο πιστοποιημένο Tier 3 Data Centre στην Κύπρο.  Προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες όπως είναι το Cloud VPS, το Hosted Exchange Service 2016, το Colocation και οι Dedicated Servers, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Έχει επίσης πιστοποιηθεί με το πρότυπο ασφάλειας δεδομένων PCI DSS που είναι απαραίτητο για τη φύλαξη και διαχείριση δεδομένων για πιστωτικές κάρτες.

Share.

Leave A Reply