Κορυφώθηκαν οι εργασίες της ελληνικής αποστολής στο MWC 2017

0

Με το ελληνικό πάρτι που διοργανώνεται παραδοσιακά την τρίτη ημέρα διεξαγωγωγής του MWC, εορτάστηκε η ολοκλήρωση των εργασιών της ελληνικής αποστολής στο Mobile World Congress 2017.

IMG_9062

Συγκεντρωμένη η πλειοψηφία της ελληνικής αποστολής, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών, φορέων και δημοσιογράφων, αλλά και πολλοί καλεσμένοι από άλλα εθνικά περίπτερα, έδωσαν το “παρών” στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της “εθνικής ομάδας τεχνολογίας”.

Μέσα σε ένα πολύ χαλαρό, εύθυμο κι ευδιάθετο κλίμα, και παράλληλα με τον μίνι απολογισμό των πεπραγμένων για το 2017, έδιναν κι έπαιρναν οι πρώιμες συζητήσεις για την αποστολή της επόμενης χρονίας, αφού οι σχετικές υπογραφές είχαν ήδη “πέσει”.

Οι εντυπώσεις που άφησε η φετινή αποστολή είναι απόλυτα θετικές, ενώ άπαντες επισήμαναν την πολύ σημαντική συμβολή τόσο της Πολιτείας, όσο κι επιμέρους φορέων, για την επιτυχή αυτή 5η διαδοχική παρουσίας του ελληνικού περιπτέρου στο MWC.

Κατά τον επίλογο και της δικής μας παρουσίας στο hall 8.1, φιλοξενήσαμε στην κάμερα του InfoCom.gr, δηλώσεις από τον Γιάννη Γιανναράκη, Γενικό Διευθυντή του ΣΕΚΕΕ, τον Γιάννη Σύρρο, Γενικό Διευθυντή του ΣΕΠΕ, τον Γιώργο Στεφανόπουλου, Γενικό Διευθυντής της ΕΕΚΤ, καθώς και από την Περιφερειάρχη Αττικής, κυρία Ρένα Δούρου.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply