Η Media Markt προσφέρει τις προηγμένες λύσεις κλιματισμού της LG

0

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε μία ακόμη συνεργασία της LG με τη Media Markt, τη γνωστή αλυσίδα λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.
media-markt-lgΗ τελευταία, θέλοντας να εξασφαλίσει ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού, επέλεξε για το νέο της κατάστημα στο Χαλάνδρι τα συστήματα VRF LG Multi V S. Εξοπλισμένα με τους κορυφαίους συμπιεστές Inverter 4ης γενιάς Hi-Por, τα ολοκληρωμένα συστήματα κλιματισμού της LG διαθέτουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης από τον οργανισμό Eurovent και αποτελούν την ιδανική λύση για την ψύξη και τη θέρμανση επαγγελματικών εφαρμογών, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει επαρκής χώρος εγκατάστασης. Τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την υψηλή αξιοπιστία και την ευελιξία των συστημάτων της LG σε επίπεδο εγκατάστασης, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιλογή της συγκεκριμένης λύσης LG από τη Media Markt για το νέο της κατάστημα.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, εμπορικός διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG, δήλωσε σχετικά: «Η LG Electronics διαθέτει πλήθος πρωτοποριακών  καινοτόμων λύσεων που ανταποκρίνονται στις πιο εξιδεικευμένες ανάγκες των επαγγελματιών. Κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, η μειώση του λειτουργικού κόστους αλλά και η ταυτόχρονη συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος.  Η συνεργασία μας με τη Media Markt επιβεβαιώνει την τεχνολογική υπεροχή, το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας και την αξιοπιστία της εταιρείας».

Share.

Leave A Reply