Με συνδρομητική αδειοδότηση τα Windows 10 Enterprise

0

Ένα διαφορετικό τρόπο αδειοδότησης ετοιμάζει η Microsoft για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιλέγουν την έκδοση Enterprise των Windows 10.
windows-10-subscriptionΑντί να αγοράζουν πακέτα αδειών ανά υπολογιστή, θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν μία συνδρομή τύπου cloud, όπως στο Office 365. Συγκεκριμένα θα πληρώνουν 7 δολάρια το μήνα ανά χρήστη, κάτι που μέχρι πρότινος επιτρεπόταν να κάνουν μόνο οι μεγάλες επιχειρήσεις, και μάλιστα μόνο προπληρώνοντας τις άδειες για κάποια χρόνια. Εκτός αυτού, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα έχουν και την επιλογή να νοικιάζουν Surface tablets με μηνιαία χρέωση – άγνωστη προς το παρόν. Τα Windows 10 Enterprise προσφέρουν μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας, ενώ η όλη διαδικασία θα είναι cloud-based, ευελπιστώντας έτσι η Microsoft να «ανοίξει την όρεξη» στους εταιρικούς πελάτες για τις υπόλοιπες cloud υπηρεσίες της εταιρείας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply