Από τώρα και στο εξής, η Aegean Airlines διασφαλίζει την ευκολία και την ασφάλεια των διαδικτυακών αγορών από μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες online πληρωμών στον κόσμο – την PayPal.

Aegean_Photo

Οι πελάτες της Aegean μπορούν τώρα να ανακαλύψουν από πρώτο χέρι το πως δύναται η PayPal να κάνει την αγορά εισιτηρίων ακόμα πιο άνετη και απρόσκοπτη, καθώς η διαδικασία checkout είναι πολύ πιο γρήγορη, ομαλή και κυρίως ακόμα πιο απλή.

«Στο άμεσο μέλλον, οι πληρωμές θα γίνουν αόρατες. Δεν θα θεωρούνται πλέον ως μια κοπιαστική διαδικασία – αναφέρει ο Matt Komorowski, Managing Director της PayPal για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Επομένως, με μεγάλο ενθουσιασμό βοηθάμε την Aegean Airlines να αναβαθμίσει την εμπειρία του πελάτη, κάνοντας ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη την διαδικασία πληρωμής. Είτε αγοράζουν μια πτήση εσωτερικού ή ένα ταξίδι κάπου στον κόσμο – χάρη στην PayPal ο πελάτης μπορεί τώρα να εστιάσει αποκλειστικά και μόνο στην ποιότητα της ταξιδιωτικής εμπειρίας του/της».

Η PayPal επιθυμεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή διαμόρφωσης της νέας εμπειρίας πληρωμής για λογαριασμό των πελατών της Aegean. Το μόνο που χρειάζεται προκειμένου να ανοίξουν έναν λογαριασμό PayPal είναι μια ηλεκτρονική διεύθυνση και ένα password / κωδικό πρόσβασης, οπότε η εγγραφή διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό. Έχοντας κατά νου την διαρκώς αναπτυσσόμενη ζήτηση για mobile αγορές (το 2015 το 28% των 4,9 δισεκατομμυρίων πληρωμών μέσω της πλατφόρμας PayPal, διεκπεραιώθηκαν μέσω κινητών συσκευών), η PayPal παρέχει επίσης σε όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο την υπηρεσία πληρωμής με ένα μόνο κλικ – το One Touch.

«Στην PayPal γνωρίζουμε ότι στο m-commerce όσο πιο γρήγορη είναι η διαδικασία πληρωμής, τόσο υψηλότερος ο όγκος πωλήσεων – δηλώνει ο Matt Komorowski. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν το One Touch, χρειάζεται να κάνουν log in μόνο μία φορά στον λογαριασμό PayPal, προκειμένου να πληρώσουν για αγαθά μέσω κινητών εφαρμογών. Μετά τη σύνδεσή τους, κάθε άλλη απόπειρα αγοράς ειδών στην εφαρμογή με χρήση PayPal δύναται να επικυρωθεί με ένα και μόνο κλικ.

Η Aegean Airlines έχει καταγράψει ισχυρή ανάπτυξη της επιβατικής κυκλοφορίας το 2015, έως και 15% σε σύγκριση με το 2014. Η εταιρεία-μέλος της Star Alliance παρέχει στους πελάτες της χαμηλότερες τιμές και σημαντικά βελτιωμένη διασυνδεσιμότητα. Η Aegean διπλασίασε το διεθνές δίκτυο εντός δύο ετών και το 2016 προσέθεσε 14 νέους προορισμούς από τον κεντρικό κόμβο του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, συμπεριλαμβάνοντας νέες αγορές, όπως η Σαουδική Αραβία, η Ολλανδία, η Ιρλανδία, κ.α.

Τώρα, η Aegean Airlines έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους πελάτες που πληρώνουν με PayPal, όπως ενδεικτικά το Buyer Protection Program / Πρόγραμμα Προστασίας του Καταναλωτή, το οποίο καλύπτει επίσης άυλα αγαθά, όπως μουσική και παιχνίδια, καθώς και αεροπορικά εισιτήρια.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply