Ποσό 34,1 εκατ. στα ταμεία του δημοσίου από την ΕΕΤΤ

0

Το συνολικό ποσό των 34,1 εκατ. ευρώ θα αποδώσει φέτος στο δημόσιο η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) σύμφωνα με τον ισολογισμό που δημοσιοποίησε και τη σχετική εισήγηση του προέδρου της, Δημήτρη Τσαμάκη, προς τους υπουργούς Οικονομικών και Υποδομών.

 eett

Από το ποσό αυτό τα 28,4 εκατ. ευρώ είναι το 80% των συνολικών εσόδων της Επιτροπής για το 2015 (38,6 εκατ. ευρώ) και τα υπόλοιπα 5,7 εκατ. ευρώ το μη αποδοθέν αποθεματικό από τα έσοδα του 2014 (η ΕΕΤΤ υποχρεούται να αποδίδει κάθε χρόνο το 80% των συνολικών εσόδων της).

 

Τα έσοδα (κύκλος εργασιών) της ΕΕΤΤ κατά την προηγούμενη χρήση προέρχονται μεταξύ άλλων από τέλη γενικών αδειών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών 10 εκατ. ευρώ, από τέλη χρήσης και εκχώρησης φάσματος 18,3 εκατ. ευρώ, τέλη χρήσης και εκχώρησης αριθμών 5,1 εκατ. ευρώ, τέλη από Domain Names 2,9 εκατ. ευρώ, ενώ ποσό 9,1 εκατ. ευρώ χαρακτηρίζεται ως λοιπά συνήθη έσοδα από δημοπρασίες, ειδικές επιχορηγήσεις και πρόστιμα.

 

Τα έξοδα διοίκησης της Επιτροπής ήταν 1,2 εκατ. ευρώ. ​

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.