Ολοκληρωμένη λύση πληρωμών με mPOS από την Ingenico Group και τη Mellon Technologies

0

Η Ingenico Group και η Mellon Technologies ανακοίνωσαν σήμερα το λανσάρισμα της πληρωμής με έτοιμα προς χρήση mPOS στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη όπου συνεργάζονται για τη λειτουργία τους και οι δύο εταιρείες.

Icmp mpos

Η πρωτοποριακή και tailor-made λύση mPOS καθιστά ικανούς τους εμπόρους να ενεργοποιήσουν μια ισχυρή προς τους καταναλωτές και σύγχρονη λύση αποδοχής πιστωτικών καρτών, επιτρέποντάς τους να προτείνουν μια άνετη, γρήγορη, ασφαλή και μοντέρνα εναλλακτική για τις πληρωμές με μετρητά.

Η λύση πληρωμής συνδυάζει το ασφαλές και best-seller έξυπνο iCMP τερματικό σε μέγεθος τσέπης της Ingenico Group, την εφαρμογή / app των πωλήσεων μέσω κινητού για συσκευές σε περιβάλλον iOS και Android, καθώς και την εξειδικευμένη πλήρη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες software της Mellon.

• Μια ολοκληρωμένη λύση πωλήσεων και αποδοχής πιστωτικών καρτών με απίστευτη εμπειρία πελάτη και ισχυρή μετάδοση μέσω του portal του εμπόρου

• Παροχή απόλυτης φορητότητας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με την απλή σύνδεση του τερματικού iCMP μέσω Bluetooth στο smartphone· ο έμπορος είναι έτοιμος να κάνει δεκτές τις πληρωμές πιστωτικών καρτών οπουδήποτε

• Εύκολη για χρήση και γρήγορη στην υλοποίηση
Η ενεργοποίηση της λύσης αυτής είναι εύκολη και εύληπτη χωρίς να απαιτείται καμία επιτόπια επέμβαση, ενώ ταιριάζει ιδανικά στις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων που αποζητούν μια απλή, κατανοητή και άμεση λύση για την έναρξη αποδοχής πληρωμών με κάρτα.

• Συμβατή με μια ευρεία γκάμα iOS ή Android smartphones και tablets
Οι έμποροι μπορούν να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα smartphones και tablets που βασίζονται σε λογισμικά iOS και Android, παρέχοντάς τους ευελιξία στην επιλογή της συσκευής της προτίμησής τους.

• Υποστηρίζει όλες τις τεχνολογίες καρτών (Chip & Pin, Contactless και magstripe)
Δέχεται όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες πληρωμής καρτών, συμπεριλαμβανομένων των EMV, Chip & PIN, magstripe and contactless, παρέχοντας απρόσκοπτη εμπειρία πληρωμής τόσο στους εμπόρους όσο και στους τελικούς χρήστες.

• Υψίστης Ασφαλείας
Η ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth ενεργοποιεί την σύζευξη με τις συσκευές smartphone ή tablet και είναι σχεδιασμένη ειδικά για να εμποδίζει τη σύνδεση των μη εξουσιοδοτημένων συσκευών. Η σύνδεση iCMP terminal Bluetooth υπάγεται στις οδηγίες PCI SSC Wireless και πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές πληρωμών και ασφαλείας.

«Η απλή και ασφαλής λύση φορητού τερματικού αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στην υπάρχουσα γκάμα λύσεων πληρωμών της Mellon. Η νέα αυτή υπηρεσία, η οποία αναπτύχθηκε από κοινού με την Ingenico Group, δημιουργήθηκε ειδικά για τους εμπόρους που δεν διαθέτουν πρόσβαση στην σχετική υποδομή ή δεν έχουν επαρκείς συναλλαγές προκειμένου να κάνουν χρήση των παραδοσιακών υπηρεσιών POS. Το γεγονός αυτό όχι μόνο επιτρέπει έναν μεγαλύτερο αριθμό εμπόρων να δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές, αλλά επίσης βελτιώνει την εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές», σχολίασε ο Μάνος Περδικάρης, Business Unit Manager, Mellon Technologies.
«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που λανσάρουμε την δική μας φορητή λύση πληρωμών mPOS σε συνεργασία με την Mellon Group στην Ελλάδα και σε γειτονικές χώρες. Πιστεύουμε ότι η φορητή λύση πληρωμών mPOS ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς προκειμένου τα μικρομεσαία καταστήματα να δέχονται πληρωμές με κάρτα. Η λύση αυτή σχεδιάστηκε με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία αγορών των καταναλωτών, καθώς και για να ενσωματωθεί εύκολα με το smartphone / tablet των εμπόρων στο οποίο έχουν εγκαταστήσει τις εφαρμογές πωλήσεων», δήλωσε ο François Voyron, Managing Director, Eastern Europe, Ingenico Group.

Share.

Leave A Reply