Τη Yuboto επέλεξε η ParkAround ως βασικό συνεργάτη για την αποστολή των SMS επιβεβαίωσης στάθμευσης. Η εταιρεία μετά από μία δοκιμαστική περίοδο διασύνδεσης των συστημάτων, εμπιστεύτηκε το API αποστολής SMS της Yuboto προκειμένου να στέλνει αυτοματοποιημένα μηνύματα που αφορούν στις κρατήσεις θέσεων στάθμευσης των πελατών της.

yuboto
Το ParkAround είναι μία δωρεάν εφαρμογή που βρίσκει parking στην Αθήνα (εντός πόλεως, αεροδρόμιο και λιμάνι) σε περισσότερους από 100 χώρους στάθμευσης στις πιο οικονομικές τιμές ς που ξεκινούν από 1ευρώ! Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα από web στο site της Parkaround ή μέσω δωρεάν εφαρμογής που είναι διαθέσιμη για Android και iPhone κινητές συσκευές.
O Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός διευθυντής της Yuboto δηλώνει σχετικά: Η ParkAround είναι μία καινοτόμος υπηρεσία που σου δίνει την δυνατότητα να βρεις parking εύκολα γρήγορα και κυρίως οικονομικά. Οι υπηρεσίες αυτές, ανήκουν στην νέα γενιά υπηρεσιών που υλοποιούνται μέσω κινητού, μία γενιά ιδιαίτερα απαιτητική σε ότι αφορά την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πελατών της. H Yuboto ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν και έχει την χαρά να καλωσορίζει την ParkAround στη μεγάλη οικογένεια των πελατών της.
Ο Γιάννης Κατσιώτης, C.E.O. της ParkAround μας ενημερώνει σχετικά: “Τα αυτοματοποιημένα μηνύματα είναι απαραίτητο εργαλείο της δουλειάς μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να τελειοποιούμε τις υπηρεσίες μας. Ο κάθε πελάτης θα λαμβάνει το μήνυμα που του αντιστοιχεί ώστε να είναι απόλυτα ενημερωμένος και ευχαριστημένος. Ευχαριστούμε τη Yuboto και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία.”
Θυμίζουμε ότι η πλατφόρμα αποστολής SMS της Yuboto κατά τον περασμένο χρόνο απέσπασε 4 βραβεία τεχνολογίας και καινοτομίας, αποτελώντας την πλέον διακεκριμένη πλατφόρμα αποστολής SMS της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply