Σε σε μία λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής στις 17 Δεκεμβρίου 2015, η Yuboto απόσπασε το Βραβείο «Ομάδα της Χρονιάς στην Εξυπηρέτηση Πελατών». Η Βράβευση πραγματοποιήκε στο πλαίσιο του θεσμού των Εθνικών Βραβείων του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

01_Yuboto Eva Kriki Customer Service Award 2015

Η Εύα Κρίκη, Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών της Yuboto μας ενημερώνει σχετικά: «Η υψηλή εξυπηρέτηση πελατών είναι ένας διαρκής στόχος που συνοδεύει τη Yuboto από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της. Για όλους εμάς που εργαζόμαστε στην εταιρεία, η εξυπηρέτηση πελατών δεν αποτελούσε ποτέ μία τυπική διαδικασία. Ήταν πάντα το βασικό εργαλείο που δημιουργεί σταθερές και μακροχρόνιες πελατειακές σχέσεις προσδίδοντας ταυτόχρονα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η Βράβευσή μας από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών μας δίνει χαρά και μας τιμά ιδιαίτερα.» Το Βραβείο δίνει στη Yuboto την πρώτη θέση στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών – Μικρός Οργανισμός» ενώ την κατατάσσει ανάμεσα στις 11 βραβευμένες επιχειρήσεις με την υψηλότερη εξυπηρέτηση πελατών. Σημειώνεται ότι μέσα στο 2015 η Yuboto έχει αποσπάσει συνολικά 8 Βραβεία, 1 Έπαινο και 1 Τιμητική Διάκριση σε τομείς που αφορούν στην τεχνολογία, στην καινοτομία στην Ε.Κ.Ε. και στην εξυπηρέτηση πελατών.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply