Μία διαφορετική δράση Ε.Κ.Ε. της Yuboto

0

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ομάδα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Yuboto, επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να στείλει τις ευχές της στους πελάτες της. Με γνώμονα την ουσιαστική Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, η Yuboto έστειλε σε newsletter τις ευχές της, μέσα από το οποίο καλεί όλους τους πελάτες της να επιλέξουν τρία είδη που η Yuboto θα αγοράσει και θα διαθέσει για λογαριασμό τους, στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» ο οποίος έχει υπό τη σκέπη του περισσότερα από 400 παιδιά και εφήβους.

yuboto eke-kibotos-Xmas2015

H δράση χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο αφορά στην προσφορά παιχνιδιών και η δεύτερη στην προσφορά τροφίμων. Η Yuboto θα επιλέξει τα παιχνίδια που θα προσφέρει ενώ πελάτες, συνεργάτες και φίλοι της Yuboto θα κληθούν να επιλέξουν τα τρόφιμα, μέσω σχετικής λίστας που συνοδεύει το newsletter με τις Χριστουγεννιάτικες ευχές. Έτσι έχει ξεκινήσει ένα αμφίδρομο παιχνίδι προσφοράς που έχει ως στόχο να ενεργοποιήσει και να ενθαρρύνει τις δράσεις Ε.Κ.Ε. αλλά ταυτόχρονα και να αποδείξει πως η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη μπορεί να προσδώσει σημαντικά αποτελέσματα ακόμη και μέσα από την προσφορά τριών καθημερινών ειδών.

Η σελίδα με τη λίστα επιλογής των τροφίμων θα είναι διαθέσιμη έως την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015. Η αγορά παιχνιδιών και τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29/12 ενώ η παράδοσή τους στην «Κιβωτό του Κόσμου» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/12. Η Yuboto μέσα από τη σχετική σελίδα δεσμεύεται για την κατ’ ελάχιστο διάθεση 3.000 γευμάτων στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» αριθμός που μπορεί να αλλάξει δραστικά προς τα επάνω όσο αυξάνεται και η δωρεάν συμμετοχή των πελατών της. Σημειώνεται ότι η ενέργεια αυτή δεν είναι προωθητική και δεν απαιτεί καμία αγορά των υπηρεσιών της εταιρείας, ενώ η συμμετοχή πελατών είναι συμβολική και όχι οικονομική. Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto μας λέει σχετικά: «Για τη Yuboto Χριστούγεννα σημαίνει Παιδικά Χαμόγελα. Και είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε όλοι να καταλάβουμε ότι ένα παιδικό χαμόγελο μπορεί να κρύβεται σε ένα μικρό παιχνίδι ή μία σοκολάτα.

Σκεφτείτε το δικό σας χαμόγελο όταν σαν παιδί, κάποιος σας έδινε κάτι παρόμοιο. Ένα παιχνίδι, μία καραμέλα ή μία σοκολάτα. Φανταστείτε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι το χαμόγελο αυτό σε παιδιά που ζουν για οποιοδήποτε λόγο είτε χωρίς τις οικογένειές τους, είτε με οικογένειες που δυστυχώς δεν έχουν την δυνατότητα να τους προσφέρουν αυτά που οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε αυτονόητα. Έτσι φέτος επιλέξαμε να στείλουμε τις ευχές μας μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι μεταξύ της Yuboto, των πελατών, των φίλων και των συνεργατών της, ούτως ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Σκοπός μας είναι η ενεργοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου ως προς τις δράσεις Ε.Κ.Ε. ειδικά σε μία περίοδο όπου χιλιάδες συνάνθρωποι, μας χρειάζονται δίπλα τους.»

Share.

Leave A Reply