Αναβάθμιση υποδομών της Polis Park ΑΕ από την Office Line ΑΕ

0

H Office Line ΑΕ ολοκλήρωσε με επιτυχία την αναβάθμιση των υποδομών της Polis Park A.E. μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες εκμετάλλευσης χώρων στάθμευσης.

Polis-Park
Η αναβάθμιση περιελάμβανε την προμήθεια εξοπλισμού, το migration σε Server 2012 R2 και την σουίτα Microsoft Office 365, χάρις στην οποία η Polis Park απέκτησε ένα ενοποιημένο και ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας και συνεργασίας των κεντρικών γραφείων και του υπολοίπου δικτύου των σταθμών στάθμευσης.

Η Office Line AE επελέγη από την Polis Park σαν πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, με μεγάλη εμπειρία σε υλοποιήσεις εγκαταστάσεων Office 365, έχοντας πραγματοποιήσει e-mail migration σε περισσότερα από 5.000 mailboxes σε εταιρείες κάθε μεγέθους.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply