Συνεργασία YUBOTO Telephony και INALAN

0

Το πιο γρήγορο double play οικιακών χρηστών με ταχύτητα 100mbps και δωρεάν τηλεφωνία μόνο με 27€/μήνα τελική τιμή, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας Inalan και Yuboto-Telphony.

inalan

Οι διαπραγματεύσεις των δύο εταιρειών που ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία παρουσιάζοντας στην αγορά ένα πρωτοπόρο τηλεπικοινωνιακό πακέτο για τον οικιακό και εταιρικό χρήστη, το οποίο μέσω fiber to the home τους δίνει τη δυνατότητα να σερφάρουν με 100mbps και να απολαμβάνουν δωρεάν χρόνο ομιλίας σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα.

Το internet παρέχεται μέσω της Inalan η οποία αποτελεί έναν νέο και πολλά υποσχόμενο τηλεπικοινωνιακό πάροχο internet με έδρα την Μεταμόρφωση. Σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει υψηλές ταχύτητες πλοήγησης στο internet για κάθε οικιακό χρήστη ή κάθε επιχείρηση με πραγματική και συγχρονισμένη ταχύτητα 100mbps!

Η ταχύτητα αυτή επιτυγχάνεται μέσω οπτικής ίνας που η Inalan “φέρνει” στο σπίτι… Μέσα από την συνεργασία με την Yuboto Telephony, η Inalan παρέχει στους συνδρομητές της τηλεφωνία και πακέτα δωρεάν χρόνου ομιλίας ως ακολούθως:

* Πακέτο 1: Internet και Απεριόριστα Σταθερά Ελλάδας inalan.net + yubotoECO / 100Mbps+δώρο 1500′ προς αστικά & υπεραστικά / 27€/μήνα τελική τιμή με ΦΠΑ

* Πακέτο 2: Internet και Κλήσεις προς Σταθερά & Κινητά Ελλάδας inalan.net + yubotoBASIC / 100Mbps+δώρο 300′ προς κινητά και σταθερά / 27€/μήνα τελική τιμή με ΦΠΑ

Η INALΑΝ δραστηριοποιείται στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στις περιοχές Λυκόβρυση, Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας και Νέου Ηρακλείου ενώ επεκτείνει το δίκτυό της με γρήγορους ρυθμούς ώστε σύντομα να μπορεί να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου.

O χάρτης μέσα στο site της εταιρείας http://inalan.gr δίνει αναλυτικά τις περιοχές που διατίθεται η υπηρεσία, ενώ αν είστε σε άλλη περιοχή εντός Αττικής μπορείτε μέσω της σχετικής σελίδας να δηλώσετε ενδιαφέρον για άμεση σύνδεση με την έλευση του δικτύου και στην περιοχή σας. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει και αναμένεται σύντομα πακέτο inalan+tv, ενώ η συνεργασία με την Yuboto Telephony http://yuboto-telephony.gr έχει να παρουσιάσει σύντομα περισσότερα δωρεάν πακέτα ομιλίας & υπηρεσίες.

Share.

Leave A Reply