Παρέχοντας το μηχανισμό πιστοποίησης χρηστών μέσω κινητού τηλεφώνου, η Yuboto www.yuboto.com συνεργάζεται με την E-Sepia, για το project e-meeting που αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα  τηλεσυνεργασίας (collaboration platform).

e-meeting

Ο μηχανισμός πιστοποίησης χρηστών μέσω κινητού τηλεφώνου της Yuboto, δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις συναλλαγές, εγγραφές και διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις να πιστοποιεί τους εγγεγραμμένους χρήστες μέσω του κινητού τηλεφώνου, δημιουργώντας μία έγκυρη βάση μοναδικών χρηστών. Η υπηρεσία παρέχεται μέσω API που δίνει τη δυνατότητα υλοποίησης σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική εφαρμογή (web site / app). H E-Sepia εμπιστεύτηκε τη Yuboto για την υλοποίηση του e-meeting τόσο σε ότι αφορά την πιστοποίηση των χρηστών, όσο και για τις ανάγκες αποστολής γραπτών μηνυμάτων που αφορούν στις εργασίες και στις ειδοποιήσεις των συμμετεχόντων στην πλατφόρμα τηλεσυνεργασίας.

To e-meeting αποτελεί ιδανική λύση τηλεσυνεργασίας ομάδων όπως Διοικητικά Συμβούλια, Επιτροπές, Ομάδες Εργασίας καθώς παρέχει ένα αξιόπιστο συνεργατικό περιβάλλον για τους χρήστες, δίνοντας παράλληλα την ευχέρεια στο διαχειριστή να οργανώνει και να διαχειρίζεται εύκολα και με αμεσότητα τις ανάγκες των ομάδας του.

Μέσα από την πλήρως επεκτάσιμη δομή της η πλατφόρμα e-meeting, τους δίνει τη δυνατότητα να οργανώνουν και να ανταλλάσσουν υλικό, να ενημερώνονται μέσω σχετικών alerts, μέσω SMS, να συνδιαμορφώνουν και να λαμβάνουν αποφάσεις, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Η πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply