Συνεργασία της Manifest με τη Retail@Link για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

0

Η MANIFEST εφάρμοσε λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (όμιλος Entersoft) με στόχο τη λειτουργική ευελιξία, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την ασφαλή μετάβαση στο Paperless λογιστήριο με σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη.

retaillink-manifest

Η MANIFEST, ηγέτιδα επιχείρηση στην αγορά του Facility Management με τάχιστη ανάπτυξη στην ελληνική αγορά, υλοποίησε τη λύση R@L e-Invoicing Paperless της Retail@Link, η οποία επιτρέπει τη μετατροπή κάθε χάρτινου τιμολογίου σε ηλεκτρονικό, μειώνοντας το κόστος ανά παραστατικό περισσότερο από 51%. Αξιοποιώντας το ευρύτατο δίκτυο e-Invoicing του παρόχου της, η Μanifest κατάφερε να διασυνδεθεί ηλεκτρονικά με το 76% του πελατολογίου της από την πρώτη ημέρα εφαρμογής, εξασφαλίζοντας την άμεση εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων της λύσης και την τάχιστη απόσβεση της επένδυσης (σε λιγότερο από 4 μήνες). Τέλος, συμβαδίζοντας με το όραμα της εταιρείας για διαρκή καινοτομία και περιβαλλοντική υπευθυνότητα, η Manifest εξοικονομεί φυσικούς πόρους μέσα από την αξιοποίηση της βραβευμένης για τα περιβαλλοντικά της οφέλη λύση της Retail@Link που οδηγεί στη δραστική μείωση του χαρτιού & των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Όπως δηλώνει ο κ Διονύσης Αμμολοχίτης, Διευθύνων Σύμβουλος στη MANIFEST: « Η καινοτομία είναι συνώνυμο της Manifest, καθώς πιστεύουμε ότι η αξιοποίηση σύγχρονων εργαλείων που προσφέρουν απτή λειτουργική αναβάθμιση, μας επιτρέπει να βρισκόμαστε πάντοτε μπροστά από τις εξελίξεις. Η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, μας επιτρέπει να μειώσουμε το «χαμένο» χρόνο της χάρτινης διαχείρισης & να εστιαστούμε σε εκείνα τα σημεία που παράγουν αξία για τον οργανισμό μας αλλά και το εμπορικό μας οικοσύστημα. Η συνεργασία με τη Retail@Link, μας επέτρεψε να εφαρμόσουμε τη λύση άμεσα, να συνδεθούμε τάχιστα με το μεγαλύτερο μέρος του πελατολογίου μας, ενώ στόχος το προσεχές διάστημα είναι να επεκτείνουμε τη λύση στο 100% των πελατών μας για αμφίδρομα πλεονεκτήματα ταχύτητας και ευελιξίας


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply