Συνεργασία της Manifest με τη Retail@Link για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

0

Η MANIFEST εφάρμοσε λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (όμιλος Entersoft) με στόχο τη λειτουργική ευελιξία, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την ασφαλή μετάβαση στο Paperless λογιστήριο με σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη.

retaillink-manifest

Η MANIFEST, ηγέτιδα επιχείρηση στην αγορά του Facility Management με τάχιστη ανάπτυξη στην ελληνική αγορά, υλοποίησε τη λύση R@L e-Invoicing Paperless της Retail@Link, η οποία επιτρέπει τη μετατροπή κάθε χάρτινου τιμολογίου σε ηλεκτρονικό, μειώνοντας το κόστος ανά παραστατικό περισσότερο από 51%. Αξιοποιώντας το ευρύτατο δίκτυο e-Invoicing του παρόχου της, η Μanifest κατάφερε να διασυνδεθεί ηλεκτρονικά με το 76% του πελατολογίου της από την πρώτη ημέρα εφαρμογής, εξασφαλίζοντας την άμεση εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων της λύσης και την τάχιστη απόσβεση της επένδυσης (σε λιγότερο από 4 μήνες). Τέλος, συμβαδίζοντας με το όραμα της εταιρείας για διαρκή καινοτομία και περιβαλλοντική υπευθυνότητα, η Manifest εξοικονομεί φυσικούς πόρους μέσα από την αξιοποίηση της βραβευμένης για τα περιβαλλοντικά της οφέλη λύση της Retail@Link που οδηγεί στη δραστική μείωση του χαρτιού & των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Όπως δηλώνει ο κ Διονύσης Αμμολοχίτης, Διευθύνων Σύμβουλος στη MANIFEST: « Η καινοτομία είναι συνώνυμο της Manifest, καθώς πιστεύουμε ότι η αξιοποίηση σύγχρονων εργαλείων που προσφέρουν απτή λειτουργική αναβάθμιση, μας επιτρέπει να βρισκόμαστε πάντοτε μπροστά από τις εξελίξεις. Η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, μας επιτρέπει να μειώσουμε το «χαμένο» χρόνο της χάρτινης διαχείρισης & να εστιαστούμε σε εκείνα τα σημεία που παράγουν αξία για τον οργανισμό μας αλλά και το εμπορικό μας οικοσύστημα. Η συνεργασία με τη Retail@Link, μας επέτρεψε να εφαρμόσουμε τη λύση άμεσα, να συνδεθούμε τάχιστα με το μεγαλύτερο μέρος του πελατολογίου μας, ενώ στόχος το προσεχές διάστημα είναι να επεκτείνουμε τη λύση στο 100% των πελατών μας για αμφίδρομα πλεονεκτήματα ταχύτητας και ευελιξίας

Share.

Leave A Reply