Δωρεάν η εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για Android σε έκδοση BETA

0

Τα μέλη του Προγράμματος Beta της ESET μπορούν να δοκιμάσουν την ολοκαίνουρια εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για Android και όλα τα χαρακτηριστικά ασφάλειας δωρεάν

ESETbuilding

Την έκδοση Beta της νέας εφαρμογής Γονικός Έλεγχος για Android παρουσίασε πρόσφατα η ESET. Θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετέχουν στις δοκιμές της έκδοσης Beta, η ESET προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στα χαρακτηριστικά ασφάλειας της εφαρμογής όπως το Web Guard και το Time Management για έξι μήνες.

Σύμφωνα με την Έκθεση Ofcom για τα Μέτρα Διαδικτυακής Ασφάλειας, που εκδόθηκε τον Ιανουάριο 2015, παρατηρείται μία σημαντική αύξηση στην πρόσβαση, την κατοχή και χρήση υπολογιστών tablet σε παιδιά όλων των ηλικιών από το 2013. Αρκετά παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας είναι κάτοχοι smartphones (το 20% των smartphones στις ηλικίες 8-11 και το 65% στις ηλικίες 12-15), ενώ στις ηλικίες μεταξύ 12-15, αναφέρεται ως η συσκευή που θα τους έλειπε περισσότερο. Στόχος της ESET είναι να διαφυλάξει ότι τα παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με περισσότερη ασφάλεια, χωρίς να ανησυχούν για online απειλές όπως κακόβουλες διαφημίσεις, phishing και malware.

«Η εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για Android σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους γονείς τη σιγουριά ότι τα παιδιά τους είναι ασφαλή κατά τη χρήση των «έξυπνων» συσκευών παρέχοντας τους προστασία, ευχρηστία και επιδόσεις μέσα από μία σειρά δωρεάν και premium χαρακτηριστικών» σημειώνει ο Branislav Orlik, Product Manager της ESET. «Ο επόμενος στόχος μας είναι να προσφέρουμε προστασία στις οικογένειες ενάντια στις online απειλές, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τον πλούτο της πληροφορίας και της ψυχαγωγίας που υπάρχει στο διαδίκτυο.»

Η εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για Android είναι ένα ολοκληρωμένο και φιλικό σύστημα προστασίας, που βοηθά τους γονείς να οικοδομήσουν μία σχέση σεβασμού με τα παιδιά τους που χρησιμοποιούν smartphone ή tablet. Σχεδιασμένη να βοηθά τους γονείς στην προστασία των παιδιών τους από τους διαδικτυακούς κινδύνους και τις ακατάλληλες ιστοσελίδες, η εφαρμογή διαθέτει μία σειρά χαρακτηριστικών ασφάλειας σε συνδυασμό με ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών περιλαμβάνονται:

• Application Guard: εμποδίζει το ακατάλληλο περιεχόμενο βάσει προεπιλογής σύμφωνα με την ηλικία του παιδιού.

• Time Management: επιτρέπει στους γονείς να περιορίσουν το χρόνο που αφιερώνει το παιδί σε παιχνίδια και άλλες εφαρμογές, ακόμη και όταν το παιδί βρίσκεται εκτός σπιτιού.

• Web Guard: φιλτράρει ακατάλληλα website σύμφωνα με την ηλικία του παιδιού.

• Child Locator: επιτρέπει στους γονείς να εντοπίζουν οποιαδήποτε στιγμή την τοποθεσία του παιδιού τους.
«Οι δοκιμές της έκδοσης BETA είναι πολύ σημαντικές για εμάς» συνεχίζει ο Orlik. «Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να κάνουμε την εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για χρήστες Android εξίσου φιλική, διαισθητική και χρήσιμη τόσο για παιδιά όσο και για γονείς. Ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται με τα σχόλια των ίδιων των γονιών και των παιδιών σε όλον τον κόσμο. Γι’ αυτό έχουμε αποφασίσει να προσφέρουμε τα premium χαρακτηριστικά σε όλες τις οικογένειες που θα συμμετάσχουν στις δοκιμές BETA δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση για έξι ολόκληρους μήνες.»

Share.

Leave A Reply