Εργαζόμενοι της Vodafone κάνουν ποδήλατο για τα Παιδικά Χωριά SOS

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 8η συνεχή χρονιά το «εθελοντικό ποδηλατικό ταξίδι», με τη συμμετοχή εργαζομένων της Vodafone και στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

Vodafone GBI

Η ποδηλατική ελληνική ομάδα συγκέντρωσε €10.000 από δωρεές φίλων και συναδέλφων τα οποία προσέφεραν στα Παιδικά Χωριά SOS, ενώ η Vodafone στήριξε και φέτος αυτή την προσπάθεια ως ένας από τους χορηγούς της ομάδας.

Στο ποδηλατικό ταξίδι, γνωστό ως «Global Biking Initiative Europe», συμμετείχαν με ενθουσιασμό  εργαζόμενοι και συνεργάτες της Vodafone Ελλάδας, οι οποίοι με τα ποδήλατά τους κάλυψαν απόσταση πάνω από 900 χλμ. μέσα σε 7 ημέρες, με αφετηρία τη Βενετία και τερματισμό τη Στουτγάρδη διασχίζοντας καταπράσινα τοπία αλλά και χιονισμένα βουνά, της Ιταλίας, Ελβετίας, Λιχτενστάιν, Αυστρίας και Γερμανίας.

Τους ποδηλάτες κατά την αναχώρησή τους, στο αεροδρόμιο περίμεναν  παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, για να τους ευχηθούν καλό ταξίδι και να τους χαρίσουν ένα αναμνηστικό μενταγιόν σε σχήμα ποδηλάτου.

Στη φετινή διοργάνωση «Global Biking Initiative Europe 2015» συμμετείχαν 364 εργαζόμενοι και συνεργάτες από όλες τις εταιρείες του Ομίλου Vodafone, ενώ το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την ενέργεια αυτή, ξεπέρασε τα €249.000 και θα διατεθεί σε 23 κοινωφελείς οργανισμούς.

Share.

Leave A Reply