Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Arbor Networks και Cisco ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά των επιθέσεων DDoS

0

Για τη συνέργεια των δύο πλευρών στον τομέα των επιθέσεων DDoS ανάρτησε σχετική δημοσίευση στο site της Arbor Networks, ο Πρόεδρος της εταιρείας, Matthew Moynahan.

ddos_attack

Σύμφωνα με τον Matthew Moynahan: “Η Cisco επέλεξε να ενσωματώσει στη σειρά router ASR9000, το Peakflow Threat Management System της Arbor, ούτως ώστε να επιτύχει τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία κατά των επιθέσεων DDoS”.

Το Peakflow Threat Management System έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει αυτόματα και να αποτρέπει με μεγάλη ακρίβεια μόνο τις κινήσεις επιθέσεων, διατηρώντας ανέπαφη την υπόλοιπη επιχειρηματική κίνηση. Με τη δυνατότητα αντιμετώπισης μόνο της κίνησης επιθέσεων, οι υπηρεσίες που αφορούν τους πελάτες παραμένουν διαθέσιμες ενώ οι πάροχοι αντιμετωπίζουν τις επιθέσεις.

peakflow-device

Το Peakflow Threat Management System περιλαμβάνει και μια προαιρετική κάρτα επιτάχυνσης SSL στην ίδια συσκευή, που αποσκοπεί στην παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης για τον έλεγχο της κρυπτογραφημένης κίνησης για απειλές DDoS. Ο αποκλεισμός των επιθέσεων DDoS εκτελείται σε πραγματικό χρόνο καθώς η φυσιολογική κίνηση διέρχεται απρόσκοπτα – και αυτό επιτυγχάνεται χωρίς αναγκαστικές αλλαγές στην υπάρχουσα υποδομή δικτύου και εφαρμογών.

arbor-cisco

“Με την προσθήκη της κορυφαίας τεχνολογίας της αγοράς που παρέχει η Arbor για τον μετριασμό των επιθέσεων DDoS Arbor στη σειρά router ASR 9000, η Cisco καλύπτει τις ανάγκες των πελατών που επιθυμούν να περιορίσουν τις επιθέσεις DDoS στην άκρη του δικτύου. Είναι μια έξυπνη κίνηση και για τις δύο εταιρείες”, επισημαίνει ο αναλυτής, Jeff Wilson, ενώ από την πλευρά του, ο αναλυτής Chris Rodriguez, αναφέρει σχετικά: “Με την ενσωμάτωση της δοκιμασμένης τεχνολογία μετριασμού DDoS της Arbor στα router ASR 9000, η Cisco κινείται αποτελεσματικά επιτρέποντας στους πελάτες τους να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο μέγεθος και την κλίμακα των επιθέσεων DDoS επιθέσεις”.

Υπενθυμίζεται ότι η σύμπραξη Cisco και Arbor για την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας, χρονολογείται από την ίδρυση της δεύτερης, το 2000. Η εν λόγω συνέργεια αποτελεί ένα σημαντικό και ουσιαστικό ορόσημο για την Arbor Networks, η οποία εδώ 15 χρόνια έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τους μεγαλύτερους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων στον κόσμο, παρέχοντας λύσεις κατά των επιθέσεων DDoS.

Share.

Leave A Reply