Επεκτείνει τη σύμβαση με τη Nokia Networks η Vodafone Australia

0

Vodafone Hutchison Australia, ανέθεσε στη Nokia Networks τη διαχείριση των λειτουργιών του δικτύου της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με τη σύμβαση, η Vodafone Hutchison Australia θα αξιοποιήσει το υψηλό τεχνικό επίπεδο και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της Nokia Networks με σκοπό να βελτιώνει συνεχώς την εμπειρία των πελατών που χρησιμοποιούν της ευρυζωνικές υπηρεσίες της.

vodanokia

Οι Δυνατότητες διαχείρισης των υπηρεσιών της Nokia Networks, περιλαμβάνει λειτουργίες και υπηρεσίες συντήρησης καθώς και απομακρυσμένη διαχείριση του δικτύου από το Κέντρο ελέγχου της Nokia στην Ινδία.

Συγκεκριμένα προβλέπει:
• Σε πραγματικό χρόνο διαχείριση υπηρεσιών για πολυκαναλική παροχή υπηρεσιών, 2G, 3G και 4G + σε δίκτυα από τον πρώτο προμηθευτή στον κόσμο που λειτουργεί μέσω κεντρικής Υπηρεσίας Διαχείρισης.
• Η συμφωνία περιλαμβάνει την διερεύνηση βέλτιστων πρακτικών για κοινό σχέδιο μετασχηματισμού με σκοπό την προαγωγή της τεχνολογικής καινοτομίας και την οργανωτική βελτίωση της αποτελεσματικότητας για την παροχή συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών και την επίτευξη εξοικονόμησης κόστους και για τα δύο μέρη κατά τη διάρκεια της σύμβασης.
• Επέκταση της αρχικής σύμβασης του 2006 για διαχείριση των υπηρεσιών δικτύου.

Ο Benoit Hansen, Chief Technology Officer της Vodafone Hutchison Australia δήλωσε: «Η πρωτοβουλία αυτή είναι σύμφωνη με τη δέσμευσή μας να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες μας, ενώ παραμένουμε επικεντρωμένοι στην εξέλιξη των υποδομών μας για να αντιμετωπίσουμε τις μελλοντικές ανάγκες χωρητικότητας και κάλυψης. Οι δυνατότητες των υπηρεσιών της Nokia Networks, μας παρέχουν μια ισχυρή πλατφόρμα για να πετύχουμε, ενώ συνεχίζουμε να εκτελούμε εκτεταμένα σχέδια ανάπτυξής.»

«Η απόφαση της VHA να επεκτείνει τη σύμβαση υπογραμμίζει την πίστη της στις δυνατότητες διαχείρισης των υπηρεσιών μας και μαρτυρεί την υψηλή ικανοποίηση για το έργο μας. Με μοχλό τις γνώσεις μας και την εμπειρία των παγκόσμιων κέντρων διανομής μας, θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα του δικτύου της VHA και της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας της με μειωμένο λειτουργικό κόστος. “

Share.

Leave A Reply