Εκδήλωση SiEBEN “Get Ready for the New Era!”

0

Με ιδιαίτερη επιτυχία και περισσότερες από 400 συμμετοχές, διοργανώθηκε η εκδήλωση της SiEBEN με θέμα “Get Ready for the New Era”, γιορτάζοντας φέτος τα 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της τεχνολογίας. Η εκδήλωση που είχε σαν στόχο, πέρα από τον εορτασμό των 15 ετών, την ενημέρωση των συμμετεχόντων για τη Digital Go-to-market στρατηγική της εταιρίας σε σχέση τις ανάγκες της νέας εποχής, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαϊς.

Κεντρική παρουσίαση

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ισίδωρος Σιδερίδης, ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης αναφέρθηκε στο digital transformation και την ετοιμότητα της εταιρίας να ανταποκριθεί, μέσα από τις υπηρεσίες που έχει αναπτύξει, στα νέα δεδομένα, ενώ πελάτες και συνεργάτες της SiEBEN μοιράστηκαν με το κοινό την εμπειρία της συνεργασίας μέσα από πάνελ ερωτήσεων το οποίο συντόνισε η Digital Marketing Director της εταιρίας, Χρύσα Παπαδοπούλου. Πιο συγκεκριμένα στο πάνελ συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις εταιρείες Notos Com, KOSMOCAR, Frigoglass S.A.I.C., Microsoft Ελλάς & Saint Joseph.

Σημαντική παρουσία στην εκδήλωση είχε ο Δημάρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, εκπροσωπώντας το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και μάλιστα τον πιο hi-tech δήμο της χώρας, ο οποίος μας τόνισε την αναγκαιότητα της τεχνολογίας και των καινοτόμων υπηρεσιών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Share.

Leave A Reply