Η B3D συμμετέχει στην HORECA

0

b3d small

Η B3D www.b3d.gr, η εταιρεία που προσφέρει δυνατότητες 3Dscanning & printing, πρόκειται να συμμετέχει την ερχόμενη εβδομάδα στην έκθεση HORECA, τη μεγαλύτερη έκθεση για επαγγελματίες στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί από τις 06 έως και τις 09 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Πιο συγκεκριμένα,  η Β3D θα συμμετέχει στην έκθεση με δικό της περίπτερο και σκοπός της είναι να απευθυνθεί και να προσεγγίσει μεγάλες επιχειρήσεις στο χώρο των ξενοδοχείων, που έχουν δυνατότητα ενσωμάτωσης των υπηρεσιών 3Dscanning& printingστο πλαίσιο του shopinshop. Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρήσεις αυτές θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους 3D υπηρεσίες στον χώρο τους.

Για τον σκοπό αυτό η εφαρμογή Bobbleshop, που χρησιμοποιείται για την επιλογή του χαρακτήρα του κάθε τρισδιάστατου ομοιώματος, έχει αναβαθμιστεί και πλέον περιλαμβάνει χαρακτήρες με έμπνευση από την αρχαία Ελλάδα και την αρχαία ιστορία, δημιουργώντας το πρώτο προσωποποιημένο τουριστικό σουβενίρ στην Ελλάδα, με πολλαπλά οφέλη για την επιχείρηση που θα υιοθετήσει την λύση και σημαντική διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό.

Ο Operations Manager της B3D, κ. Περικλής Γαλανάκης δήλωσε σχετικά: “ Η αποκλειστική, για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά, τεχνολογία που προσφέρει η B3D, δύναται να προσφέρει πραγματικά ένα σημαντικό προβάδισμα στις τουριστικές επιχειρήσεις, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρέχουν μια νέα, διαφορετική και πρωτοποριακή υπηρεσία στους πελάτες τους, στο χώρο τους. Το προσωποποιημένο σουβενίρ είναι μια μοναδική και δημιουργική ιδέα που εκτιμούμε ότι θα κερδίσει τους τουρίστες που θα επισκεφτούν τη χώρα μας την ερχόμενη τουριστική σεζόν.”

Οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν το περίπτερο της B3D στοHallNo 3, στο standNoE07.

Share.

Leave A Reply