Το 2ο Magento & PayPal Meet-up στην Αθήνα

0

H PayPal και η Converge συνεργάζονται για τη διοργάνωση του 2ου Magento & PayPal Meet-up στην Αθήνα, την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park.

Magento_Event_18.2.2015

Ανάμεσα στα βασικά θέματα τα οποία θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είναι: ανταγωνισμός και συνεργασίες, νέες ευκαιρίες που σχετίζονται με την προώθηση της PayPal στην Ελλάδα, με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για εντατική δικτύωση και εξάπλωση της γνώσης του Magento, σε μια φιλική και δημιουργική ατμόσφαιρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν νέες καινοτόμες τεχνολογικές εξελίξεις και να μάθουν για τις πλέον αποτελεσματικές online στρατηγικές για την επιτυχημένη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Κατά τη διάρκεια του Meet-up, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ειδικούς του χώρου, όπως οι: Damien Perillat, Διευθύνων Σύμβουλος της PayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, Ganna Yevtushenko, Επικεφαλής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της PayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, Δημήτρης Μηλιώτης, Business Development Manager της PayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής & Ανατολικής Ευρώπη, Σοφοκλής Κυριαζάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Converge.gr, Kathleen Claes, Channel Manager της Magento για τις χώρες της Μπενελούξ, τη Νότια Ευρώπη και την Αφρική, Bertrand Nassogne, Διευθυντής Πωλήσεων της Magento για τη Νότια Ευρώπη και την Αφρική στον όμιλο επιχειρήσεων eBay, κ.α.

Το πρόγραμμα του 2ου Meet-up προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ενδιαφέροντων θεμάτων και απευθύνεται σε πωλητές, προγραμματιστές και eRetailers, καθώς και γενικά σε εταιρείες που υλοποιούν ηλεκτρονικά καταστήματα σε Magento.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος: http://www.converge.gr/MagentoMeet-up/

Share.

Leave A Reply